Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Koleston Perfect

In anul 1950, specialistii de la Wella au creat prima vopsea crema din lume: Koleston Perfect. Un produs cu adevarat Perfect prin calitatile sale imbatabile in ce priveste colorarea parului. Koleston Perfect este in topul mondial al produselor pentru ingrijirea parului si unul din reperele brandului Wella.


Gama Koleston Perfect contine 6 familii de nuante: Pure Naturals, Rich Naturals, Vibrant Reds, Deep Browns, Special Blonde si Special Mix.


 Ingrediente de inalta calitate, agenti de hidratare si lipide, au ca rezultat culori intense, vibrante si perfecte. Varietatea de nuante Wella, de la blondul bogat, la satenul delicat si rosul intens, imbogatite cu tonuri mixte speciale, permite crearea propriei culori si ofera posibilitatea de a da frau liber creativitatii. Parul va arata natural, stralucitor, vibrant, in timp ce debordeaza de sanatate. Vopsea permanenta de inalta calitate, Koleston Perfect, indeplinesite 100% dorinta de acoperire a firelor albe. Cu o formula usoara si cremoasa, Koleston Perfect este usor de repartizat pe suprafata firului de par, protejandu-l in acelasi timp datorita tehnologiei Triluxiv cu lipide protectoare, a tehnologiei Shine-Guard si a tehnologiei Color Intense. Rezultatele sunt de lunga durata: cu o rezistenta de peste 15% mai mare, culorile sunt radiante: cu 65% mai multa stralucire si uniforme pe tot parul. Nuantele  unice obtinute vor deborda de stralucire, firele albe vor fi de domeniul trecutului, iar rezistenta culorii de o durata neasteptata.


Experimenteaza un produs cu adevarat Perfect, ce depaseste orice asteptare. Lasa-te sedusa de Koleston Perfect, o gama ce iti cufunda parul in culoare pura si iti ofera rezultate unice.

 

Nici un rezultat!
Ultimele articole


Vopsea de păr Wella Koleston Perfect și Illumina Color

Wella Koleston Perfect și Illumina Color

Odată cu introducerea comunicării media și a cinematografiei în secolul XX, moda a luat amploare în urma globalizării, iar în ceea ce privește alegerea nuanței părului sau a tunsorilor, femeile au avut mult mai multă libertate de a alege