Wella Brilliance șampon și balsam pentru părul fin și vopsit

Wella Brilliance șampon și balsam


Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor și pe bună dreptate. Considerate ca o filosofie a luxului, diamantele sunt pietrele cele mai îndrăgite de reprezentantele sexului frumos, iar dacă nu avem suficiente fonduri pentru a ne cumpăra bijuterii, acum avem posibilitatea de a deține un păr cu o strălucire ca de diamant. Cum? Wella Professionals vine în ajutorul nostru cu o gamă specială, Brilliance, concepută cu praf de diamant. Acesta este ingredientul principal al produselor din gama Brilliance, care îi conferă părului strălucire, asemenea pietrelor prețioase.

Șamponul Wella Brilliance este un produs menit să intensifice nuanța părului, având rezultate vizibile încă de la primele spălări. În cazul unui păr vopsit și cu o structură fină, Wella Brilliance Fine oferă rezultate incredibile: părul va fi mult mai protejat, nuanța acestuia va fi intensificată, iar ingredientele sale lasă părul plăcut la atingere și ușor de coafat. Șamponul se aplică pe părul umed, se masează, iar apoi se clătește, fiind ideal pentru părul fin și subțire pentru că îi conferă mai multă vitalitate. Pentru un ritual complet de îngrijire se recomandă și folosirea celorlalte produse din gama Wella Brilliance.

Balsamul Wella Professionals Brilliance este conceput special pentru părul fin, subțire și colorat și are capacitatea de a păstra pigmentul de culoare în firul de păr mai mult timp, oferind vitalitate și luminozitate. Extractul de praf de diamant amplifică strălucirea părului, iar alături de celelalte ingrediente, părul va deveni plăcut la atingere și intens hidratat. Cu ajutorul produselor din gama Wella Brilliance, părul va fi mult mai plăcut la atingere, va arăta mai sănătos, fiind create pentru toate persoanele care își vopsesc părul, punând în evidență culoarea mult mai bine pentru mai multe săptămâni.

Wella Professionals este un lider în produse profesionale pentru îngrijirea părului, styling și colorare. Produsele profesionale de la Wella se regăsesc în saloane de prestigiu și sunt folosite de cei mai buni specialiști în saloanele de înfrumusețare, însă acestea pot fi achiziționate și pentru uzul pentru acasă, putând fi comandate direct de pe Glemis.ro.

Beneficiile acestei game sunt numeroase, astfel încât praful de diamant protejează culoarea, fiind potrivită atât pentru părul aspru, fin, gros și uscat. Ingredientele speciale ale acestor produse sunt praful de diamant, acidul Glyoxylic, vitamina E, tehnologia Liquid Crystal, dar și extractul de orhidee. Toate acestea, hidratează părul vopsit, îl protejează împotriva factorilor externi, iar strălucirea este una vibrantă.

Datorită faptului că încărcarea electrostatică este redusă, părul nu se va mai electriza, va fi ușor de pieptănat, iar polimerii din compoziția produselor lasă părul moale, plăcut la atingere și îl protejează de căldură sau de razele solare.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha