Săpunul cu alge marine pentru faţă şi corp

Săpunul cu alge marine


De cele mai multe ori, oamenii sunt tentaţi să aleagă parfumul după mirosul lui. În funcţie de aroma lui va gândiţi dacă va place sau nu parfumul şi astfel alegeţi ce este pe gustul vostru. Puţini dintre noi ştiu că anumite ingrediente din unele săpunuri afectează foarte mult structura pielii. Totuşi, soda amestecată cu grăsime nu mai este de mult reţeta după care se pregăteşte săpunul. De la inventarea lui până azi, a cunoscut formule speciale, care să răspundă nevoilor de curăţenie şi îngrijire a pielii. Avem săpunuri cu ingrediente emoliente, cu extracte naturale, cu efect descuamant ori calmant, ba chiar şi hidratant, iar toate aduc pielii arome delicate şi pline de prospeţime. În funcţie de partea corpului pe care vrei s-o cureţi, alege săpunul care s-o şi îngrijească. De aceea, săpunul nu se foloseşte niciodată la nivelul fetei, ci doar pe mâini. În plus, această interdicţie în ceea ce priveşte folosirea săpunului are legătură cu ingredientele din care este format.  Aşadar, iată cum ingredientele blânde din săpun îţi pot proteja frumuseţea:

Hidratare

Oamenii au tendinţa de a crede că săpunul are acitune deshidratantă şi mulţi care au pielea uscată renunţă la el. Însă există şi săpunuri blânde, care curată fără să dezechilibreze pielea (unele chiar fără substanţe detergente, dar cu formule cremoase ce menţin hidratarea), pe care nu trebuie să le ocolim nici când vine vorba despre curăţarea tenului. Le recunoşti uşor după spumă bogată pe care o fac şi după senzaţia de catifelare pe care o lasă pielii după clătire. Testează-le mai întâi pe corp!

De asemenea, putem spune că folosirea unui săpun este un lucru sănătos deoarece săpunurile sunt de obicei antibacteriene şi conţin un ingredient  special pentru controlul germenilor. Dacă spălarea cu un săpun obişnuit îndepărtează o parte din germeni, dar numărul lor creşte rapid ulterior, folosind un săpun antibacterian, pe piele rămâne o cantitate mică de dezinfectant ce păstrează un nivel redus de germeni pe o durata mai lungă. Sunt ideale pentru a dezinfecta eficient mâinile, dar nu într-un mod agresiv. Dacă majoritatea săpunurilor sunt deodorante, respectiv curată pielea şi înlătura mirosurile dezagreabile, lăsând o aromă plăcută pentru mult timp, alte săpunuri sunt mai specializate şi te pot ajută să exfoliezi pielea, să o masezi eficient, iar ingredientele lor au chiar efect anticelulitic. Orice săpun cu particule grunjoase te ajută să scapi de pielea moartă într-un mod delicat. Foloseşte-le mai ales pe picioare, înainte de epilare. Dacă vrei să combaţi celulita mai cu spor, alege un săpun abraziv care să conţină cafea, sare de mare, alge marine sau ceai, ingrediente care stimulează circulaţia profundă şi drenajul limfatic.

Săpunul cu Alge Mâine pentru faţă şi corp Algae Soap Bar Thalgo

Brand-ul cu renume, Thalgo deţine şi săpunul despre care se consideră că face minuni. Acest săpun are rolul de a spală şi hidrata pielea blând, fără să o usuce. Compoziţia lui este îmbogăţită cu extracte natural marine şi uleiuri calmante, curăţând pielea delicat şi lăsând-o netedă şi delicate. Săpunul Thalgo conţine ulei de gălbenele hidratant şi delicat.  Face o spumă bogată, care lasă pielea purificată şi curăţată în profunzime, moale şi strălucitoare.

Probabil că aţi auzit că algele marine sunt ingrediente minune pentru îngrijirea şi frumuseţea tenului. E bine să afli că algele marine, că ingredient folosit în produsele de îngrijirea pielii au un conţinut crescut de vitamine, minerale şi aminoacizi care menţin pielea sănătoasă şi curată. Cercetările au demonstrat că acestea aduc o mulţime de alte beneficii pielii. Iată 5 beneficii ale produselor de îngrijirea tenului pe baza de alge marine:

  1. Algele marine ajută la hidratarea pielii. Acestea ajută la refacerea stratului hidro-lipidic şi împiedică evaporarea apei din ţesut.
  2. Algele marine lupta împotriva problemelor cauzate de acnee. Spre exemplu, Porphiridium Cruentum este o algă care ajută la reglarea activităţii glandelor sebacee, vindecând mai rapid acneea.
  3. Fiind bogate în acizi graşi, proteine şi aminoacizi, algele lupta împotriva îmbătrânirii premature, menţinând astfel pentru mai mult timp pielea sănătoasă şi fără riduri.
  4. Algele protejează în mod natural împotriva razelor soarelui, atât cele UVA, cât şi cele UVB. Razele UVB sunt cele pe care le simţi pe moment şi care bronzează pielea, cele UVA sunt razele dăunătoare pe termen lung, care provoacă îmbătrânirea pielii.
  5. Produsele corporale pe baza de alge marine ajută la eliminarea toxinelor din piele. Prin eliminarea toxinelor, tratamentele corporale bogate în alge lupta împotriva celulitei şi a retentiei de apă şi au un impact major în procesul de slăbire.

Îngrijirea pielii cu produse de calitate îmbogăţite cu alge marine

Îngrijirea pielii începe cu spălarea acesteia cu săpunul cu Alge Mâini pentru faţă şi corp Algae Soap Bar Thalgo. După umezirea şi curăţarea pielii se foloseşte un şervet de hârtie pentru a lua excesul de apă sau se lasă apă să se usuce pur şi simplu. Apoi, un ten frumos şi sănătos are nevoie de un gel hidratant cu aceleaşi proprietăţi şi compoziţii marine. Crema Gel Hidratantă Hydra Marine 24h Gel Cream Thalgo este potrivită pentru tenul normal, mixt sau gras.

Are efect revitalizant, remineralizează şi imbunateste luminozitatea. Acţiunea cremei cu textura de gel este de 24 de ore, se absoare uşor în piele şi asigura hidratare pe tot timpul actionarii sale. Aplicarea unor tratamente naturiste cu alge marine are un efect anti-îmbătrânire asupra pielii corpului. Algele redau elasticitatea pielii şi au efecte antiinflamatoare. Pielea îşi recăpăta strălucirea şi se regenerează. Un mod de a aplică tratamente naturiste cu alge marine sunt băile.

Poţi folosi alge proaspete întregi sau tăiate mărunt. Le introduci în apă de mare, la o temperatura de 35-37 de grade Celsius, timp de 20 de minute. Sunt recomandate aceste tratamente naturiste cu alge marine sub formă băilor de 2-3 ori pe săptămâna. Cură constă în 10-20 de băi şi poate fi repetată de 2 ori pe an.

Aşadar, algele pot fi considerate adevărate medicamente naturiste. Ele sunt adesea folosite în produsele cosmetice şi nu doar că  ajută la îmbunătăţirea calităţii pielii, ci sunt foarte benefice pentru sănătatea părului sau a problemelor de sănătate din interiorul organismului.

 


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha