Mania mea pentru produse profesionale

Mania mea pentru produse profesionale


Întotdeauna mi-am iubit părul aşa cum este el. Deşi cele mai multe femei au “obiecţii” atunci când vine vorba despre par pentru că unele îl au drept în timp ce şi-ar dori să îl aibă creţ sau invers, eu îmi iubesc părul exact aşa cum este pentru că în ciuda schimbărilor mutiple pe care le-am făcut, este în continuare destul de ascultător. Şi dacă va gândiţi că nu folosesc produse cu aport de încălzire, să ştiţi că va înşelaţi. Da, folosesc placă, ondulatorul şi uscătorul de par. Totuşi, îl supun tuturor acestor factori care îl matrateaza pur şi simplu, însă folosesc şi produse de calitate. Mai exact, îmi îngrijesc părul folosind produse profesionale de la glemis.ro.

Ştiu că majoritate fetelor se tem de schimbările radicale şi nu optează pentru vopseaua de par pentru că le este foarte frică că acestea le va dauna părului. Ei bine, în momentul în care folosim produse profesionale, nu trebuie să ne fie teamă de reacţia lor, tocmai pentru că ele fac exact ceea ce promit. Spre deosebire de produsele de calitate inferioară din comerţ, produsele profesionale glemis.ro oferă exact ceea ce promit.

Sigur că atunci când alegi să îţi vopseşti părul cu o vopsea de 10 lei dintr-un hipermarket vei avea rezultate pe măsură, adică un par aspru şi foarte greu de coafat. Dar asta este din cauza că au optat pentru produse cu multe ingrediente sintetice, menite doar să schimbe culoarea părului, nu şi să aibă grijă de firul de par pe toată durata procesului.

Adică, dacă alegi să economiseşti câţiva bănuţi, făcându-ţi singură toate procesele de înfrumuseţare, zic că ar trebui ca măcar să investeşti în câteva produse de calitate. De exemplu, deşi am părul aproape negru natural, l-am supus de-a lungul vremii la o multitudine de schimbări. Am fost roşcată, blondă, brunetă, iar acum mi-aş dori foarte mult să ajung la gri silver. Probabil multe dintre voi veţi spune că nu trebuie să fac o schimbare atât de majoră, însă trebuie să specific faptul că în momentul acesta sunt blondă şi cred că voi reuşi cu succes să ajung la nuanţa dorită. Pentru a obţine acest efect voi opta pentru un toner (vopsea fără amoniac) pe baza de keratină, colagen şi elastina. Le găsesc pe toate la magazinul meu preferat de produse profesionale glemis.ro.

Apoi, voi opta pentru produse dedicate îngrijii părului după procesul de vopsire. Am găsit nişte nuantatoare cu pigment de culoare pentru părul argintiu şi un şampon cu acelaşi pigment.

De asemenea, în timpul vopsirii voi folosi şi un vestitul tratament Olaplex. Acest tratament reuşeşte să anuleze reacţiile chimice pe care le efectuează vopseaua de par. Adăugând tratamentul Olaplex în vopsea voi reface legăturile rupte, adică vârfurile despicate şi voi obţine rezultatul dorit, ca de fiecare data.

Voi reveni cu fotografii şi va voi povesti cum a fost schimbarea pe care mi-o doresc atât de mult, însă cu siguranţă nu voi da greş, având în vedere că folosesc produse profesionale de la glemis.ro.


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha