Învaţă să alegi corect produsele de îngrijire!

Produse de ingrijire profesionale


Trebuie să admitem faptul că evoluţia tehnologică şi medicală a evoluat extrem de mult în ultima vreme, aşa că soluţiile antiimbatranire sunt din ce în ce mai accesibile şi mai numeroase. Specialiştii şi medicii dermatologi chiar recomandă folosirea produselor care întârzie apariţia semnelor premature de îmbătrânire şi corectează ridurile, liniile fine, pielea lipsită de fermitate şi petele inestetice. Toate femeile îşi doresc să întârzie apariţia efectelor premature de îmbătrânire, aşa că folosesc tot felul de produse cu scopul de a obţine acest lucru. În continuare, vom discuta despre felul în care ar trebui să alegeţi produsele pentru a fi sigure că acestea au şi efectele promise.

Femeile au tendinţa de a cumpăra produsele care promit că, peste noapte, vor fi frumoase, fără niciun rid şi vor scapa de toate problemele. Ei bine, este important să nu va investiţi încrederea în creme-minune care promit rezultatele obţinute prin injectarea cu botox sau intervenţii chirurgicale estetice. Menţinerea pielii în formă optimă implică un efort constant, astfel că nu veţi obţine rezultate incredibile peste noapte. Dacă o simplă crema ar fi putut avea efectul operaţiilor de înfrumuseţare şi al altor soluţii complicate, aceasta ar fi înlocuit de multă vreme tehnicile anti-aging mai mult sau mai puţin invazive.

Apoi, femeile nu cunosc atât de bine ingredientele care le menţin pielea în formă şi astfel nu ştiu care sunt produsele cele mai potrivite. Întrucât industria cosmetică deţine o varietate ameţitoare de produse promovate ca având efecte anti-aging excepţionale, poate fi dificil să le selectaţi pe cele de care aveţi cu adevărat nevoie. Specialiştii spun că există patru produse şi ingrediente care stau la baza unui regim de îngrijire anti-îmbătrânire

Factorul de protecţie din produsele pe care le folosiţi sunt foarte importante Ştiţi cu siguranţă cât de nociv este soarele pentru ten, mai ales că acesta este considerat inamicul numărul 1 în ceea ce priveşte sănătatea tenului. Niciun produs nu va apară mai bine de apariţia timpurie a ridurilor şi a liniilor fine, decât o loţiune cu protective solară de calitate. Învăţaţi să o utilizaţi corect, în mod regulat, pentru piele mereu tânăra. Crema de faţă antirid Creme Solaire SPF 40 Academie este o crema cu o textura uşoară, extrem de bună pentru orice tip de ten şi care protejează foarte bine pielea de razele soarelui. Ea poate fi folosită atât în zilele în care staţi la soare, cât şi în zilele obişnuite, înainte de aplicarea machiajului.

Antioxidanţii sunt foarte importanţi pentru sănătatea pielii deoarece neutralizează reacţiile radicalilor chimici de la nivelul ţesutului cutanat, după expunerea la soare şi la agenţii poluanţi din mediu. Vitaminele C şi E, ceaiul verde, soia, acidul ferulic sau idebenona sunt antioxidanţii de care pielea are nevoie pentru a se menţine în formă până la anii târzii ai maturităţii.

Retinolul este ingredientul care penetrează stratul superior al ţesutului cutanat, până la straturile de elastina şi colagen, pentru a stimula producţia de celule noi şi regenerarea celulară, reducând totodată şi dimensiunile porilor dilatati. De asemenea, pentru a întârzia efectul de îmbătrânire a fetei va trebuie să aveţi un ten hidratat, atât la interior, cât şi la exterior.

De asemenea, dacă va doriţi să întârziaţi cât mai mult aspectul îmbătrânit al pielii va trebui să acordaţi mai multă atenţie porţiunilor sensibile ale pielii. Medicii dermatologi spun că există anumite regiuni cutanate mai sensibile decât altele, aşadar au nevoie de o atenţie specială în regimul anti-îmbătrânire. De pildă, pielea din jurul ochilor este cea care trădează cel mai repede trecerea anilor, întrucât este mai subţire, privată de glande sebacee şi vulnerabilă în faţă efectelor nocive ale razelor ultraviolete. De asemenea, zonele chipului utilizate pentru expresiile faciale sunt mai susceptibile la riduri şi linii fine fruntea, porţiunea dintre sprâncene, marginile buzelor etc. Insistaţi asupra acestor regiuni atunci când ajutaţi pielea să se menţină hidratata şi fermă, însă este la fel de important să aplicaţi produsele de îngrijire pe toată suprafaţă chipului, inclusiv pe gât, pe piept şi pe partea superioară a palmelor.

Femeile au tendinţa de a schimba foarte des produsele pentru îngrijirea pielii. Tocmai pentru că nu pot oferi rezultate uimitoare peste noapte, produsele de îngrijire anti-aging tind să fie schimbate prea des, întrucât par ineficiente după câteva zile de utilizare. Medicii dermatologi va sfătuiesc să daţi cremelor, lotiunilor şi serurilor anti-aging un răgaz de 60-90 de zile, pentru a le evalua eficacitatea. Utilizate în fiecare zi, acestea produc efecte abia după 3-4 luni de folosire corespunzătoare.

În plus, îngrijirea eficientă nu înseamnă neapărat folosirea celor mai scumpe produse. Produsele cosmetice anti-aging nu trebuie să fie scumpe, pentru a funcţiona realmente în întârzierea apariţiei semnelor de îmbătrânire. Există multe formule eficiente cu agenţi potenţi anti-îmbătrânire, care nu se regăsesc la categoria cremelor de lux. Cremele cu vitamina B3 sunt numite şi botoxul într-o sticlă, întrucât vitamina B3 (niacina) regenerează celulele cutanate prin stimularea circulaţiei sângelui şi lasă pielea mai fină, mai uniformă, cu riduri mai puţin vizibile. De asemenea, cremele cu extract de mure sunt recomandate de către faimosul medic american Dr. Oz deoarece aceste creme pentru îndepărtarea petelor inestetice care apar odată cu înaintarea în vârstă, atât pe fondul acţiunii radicalilor liberi, cât şi din pricina razelor UV. Extractul de mure (arbutrina) încetineşte procesul producţiei de melanină.

Algele – un beneficiu major pentru ten

Algele sunt foarte folosite în indistria farmaceutică, alimentară, dar mai ales a frumuseţii. Algele marine au un important beneficiu tenului. Folosite că alimente în China şi în Japonia de peste 4.000 de ani, algele marine sunt cunoscute acum pentru efectele benefice pe care le au asupra organismului. Extrem de bogate în vitamine şi minerale, ele conţin şi un hormon vegetal ce lupta împotriva îmbătrânirii şi, de aceea, sunt foarte eficiente în cosmetică. Femeile din Japonia le folosesc în mod curent pentru înfrumuseţare, dar şi că ingrediente de baza în mâncărurile tradiţionale. De aceea, aici sunt şi cei mai longevivi oameni din lume, cu vârste de peste 100 de ani.

Crema hidratantă Hydra Marine 24h Cream Thalgo este o crema cu un conţinut de alge marine ce revitalizează, remineralizează şi îmbunătăţeşte luminozitatea oricărui tip de ten. Ea are efect de hidratare de până la 24 de ore, aplicându-se dimineaţă şi seară.


Opinii (2)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha