Învaţă corect modul de utilizare al tuşului de pleoape

Modul de utilizare al tuşului de pleoape


Privirea seducătoare cat eye a anilor ’60 a fost întotdeauna în mare vogă şi cu siguranţă va mai rămâne multă vreme în tendinţele şi preferinţele femeilor. Totuşi, să obţineţi aceasta privire gingaşă şi senzuală nu este foarte greu, însă accentul trebuie să fie pus pe conturarea ochilor cu negru, în stilul supranumit “coadă de rândunică”. Pentru a obţine acest efect va trebui să folosiţi un tuş lichid de ochi sau un creion dermatograf. Aceste instrumente pot face minuni cu privirea şi sunt considerate resursele perfecte pentru a oferi un aer “glamour” machiajului. Aşadar, dacă stăpâniţi bine tehnică utilizării lor, look-ul tău va arată extraordinar.

Una dintre cele mai importante zone ale fetei este tocmai zona ochilor. Despre ochi nu putem spune că au de obicei foarte mari defecte, ci mici imperfecţiuni care se pot corectă de cele mai multe ori cu ajutorul fardului de pleoape şi a culorilor. Creionul dermatograf şi tuşul de ochi sunt lucruri esenţiale în machiajul corector al acestei zone.

Cu ele, va puteţi “red0esena” formă ochilor aşa cum doriţi. Deşi multe dintre femei se feresc să opteze pentru tuşul lichid pentru ochi, fiind puţin mai pretenţios la aplicare, cele care au curajul să-l încerce, au numai de câştigat. Şi asta pentru că ochii „coadă de rândunică“ nu vor trece niciodată neobservaţi. Feriţi-va de efectul “ochi de raton”. Atunci când conturul nu iese bine sau nu stă la locul lui, multe femei se trezesc cu cercuri negre în jurul ochilor, lucru care nu avantajează pe nimeni. Trebuie să evitaţi aceste ghinioane şi să va bucuraţi de avantajele pe care vi le pot oferi produsele cosmetice. Este foarte important să alegi un tuş de înalta calitate precum tuşul pentru ochi lichid – Liquid EyeLiner – Paese.

Creionul dermatograf poate fi folosit inclusiv în machiajul de zi. Dermatograful reprezintă varianta mai soft a tuşului de ochi. În funcţie de machiajul folosit, creionul dermatograf poate mari sau poate alungi ochii, poate umple golurile din linia genelor şi poate corectă diverse defecte, şi nu în ultimul rând, poate oferi senzualitate şi profunzime privirii. Trasează linia conturului sprijinand cotul pe o suprafaţă dura, iar cu arătătorul de la cealaltă mâna trage puţin de colţul ochiului în exterior, că să întinzi pielea şi să aplici linia uniform.

Pentru un aspect natural, conturează pleoapă superioară cu o linie subţire, puţin îngroşată la coadă ochiului. Dacă vrei să obţii un contur difuz, întinde linia cu o pensula moale şi subţire. În schimb, dacă îţi dorest un look mai intens şi mai bine definit, umezeşte puţin vârful creonului dermatograf. Dacă îţi doreşti un machiaj de zi natural, dar atrăgător, care să îţi pună în evidenţă ochii, aplică pe toată pleoapă superioară un fard bej, piersică, roz sau auriu, apoi trasează cu dermatograful kohl o linie subţire, puţin îngroşată spre exterior. Astfel, formă ochilor va fi pusă în valoare, iar genele vor părea mai dese.

În plus, pentru a te bucură de o privire luminoasă şi odihnită, aplică un dermatograf bej sau alb pe mucoasa ochilor. În cazul în care nu îţi place să foloseşti creionul contur negru, de tip khol, cel mai indicat este să foloseşti un dermatograf de culoare maro închis. Acesta va defini privirea şi linia genelor, în timp ce îţi va oferi un look extrem de natural.

Machiaj de seară cu dermatograf

Să aplici un dermatograf poate fi mult mai simplu decât să aplici tuş deoarece acesta nu necesită atât de multă îndemânare şi precizie. În plus, creionul dermatograf îţi oferă un look mult mai natural în comparaţie cu tuşul, fiind perfect pentru atât pentru un machiaj de zi mai puternic, cât şi pentru un look dramatic, de seară.

Dintre cele mai populare tehnici de machiaj cu creionul dermatograf, care pot înlocui cu succes efectele machiajului cu tuş, se numără modelul cât-eye, cel coadă de rândunică şi cel dramatic, obţinut în urmă trasării unei linii foarte groase pe pleoapă superioară. Indiferent de modelul ales, dermatograful îţi va oferi un look îndrăzneţ, seducător şi foarte atrăgător.

De asemenea, smokey eye poate fi făcut doar cu ajutorul unui creion dematograf retractabil EyeLiner Linea – Paese – Nr. Brown Glam. Pentru a realiza acest look, începe prin trasarea unei linii groase cu dermatograf negru. După aceea, cu ajutorul unei pensule moi, estompează uşor linia şi extinde-o până în pliu. La final, aplică un fard închis peste creionul dermatograf, pentru că rezultatul să fie unul foarte intens, care să îţi pună în valoare privirea şi culoarea ochilor.

Dermatograful colorat

Aşa cum femeile folosesc mult dermatograful negru, ele se pot folosi şi de cele colorate pentru a-şi pune în valoare privirea. Dacă consideri că dermatograful negru este prea banal şi vrei să ai un look vessel şi colorat, optează pentru un creion dermatograf retractabil EyeLiner Linea – Paese colorat. Fie că alegi să îţi conturezi ochii şi să îţi complimentezi culoarea irisului cu un creion contur verde, albastru, mov sau roz, fie că vrei să îţi evidenţiezi machiajul cu un strop de culoare, dermatograful colorat poate reprezenta de multe ori alegerea ideală.

Machiajul cu creion dermatograf este unul dintre cele mai simple şi mai rapide machiaje, care te ajută să îţi pui în valoare ochii şi să obţii un look seducător şi intens. Este important să nu te rezumi la o singură tehnică de machiaj şi să să încerci toate opţiunile pe care acest produs cosmetic extrem de versatil ţi le poate oferi, de la machiaje seducătoare smokey, la machiaje colorate sau look-uri naturale.

Truc:

  • Întotdeauna va trebui să începeţi prin trasarea liniilor subţiri. Dacă vreţi că linia să fie mai groasă, mai treceţi o dată cu eyeliner-ul.
  • Tuşul lichid se aplică doar pe pleoapă superioară;
  • Respectaţi proporţiile şi efectuaţi conturul pleoapelor inferioară mai puţin decât pe cel al pleoapelor superioare.
  • Tuşul se aplică dupa ce tenul a fost curăţat şi demachiat, iar pe faţă aţi aplicat déjà un fond de ten.
  • Înainte de a aplică creionul dermatograf, întotdeauna aplicaţi o pudra translucidă înainte pentru a preveni întinderea să.
  • Dacă nu sunteţi obişnuite cu tuşul este indicat să folosiţi câteva beţişoare de bumbac sau şerveţele demachiante pentru a repara greşelile înainte să se fixeze pe pleoape.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha