Gama Moroccanoil Repair

Gama Moroccanoil Repair


Părul reprezintă un aspect de care tot mai multe femei ajung să se plângă. Schimbarea bruscă a temperaturilor are repercusiuni nefavorabile asupra părului și de aceea este necesar să-i acordăm mult mai multă atenție pentru a-i conferi o îngrijire specială și o hidratare intensivă. Care produse își pot face treaba mai bine în acest sens dacă nu cele profesionale?


O gamă de produse cosmetice profesionale destinată părului este cea pe bază de ulei de argan de la Moroccanoil. Uleiul de argan, încă din cele mai vechi timpuri a fost extrem de apreciat la scară mondială de femei, dar și de industria frumuseții care l-a folosit în produse cosmetice. Succesul internațional al acestor produse ne face să ne dorim să le încercăm, mai ales că nu conțin parabeni, sulfați sau fosfați. 

Destinat părului deteriorat sau slăbit, produsele din gama Repair de la Moroccanoil regenerează firul de păr, îi conferă un aspect plăcut, rezistență și ușurință la coafat. Produsele, datorită uleiului de argan, însănătoșesc părul, îi conferă rezistență, restabilind elasticitatea. De asemenea, produsele conțin keratină și acizi grași, care nu usucă, sau decolorează părul, protejându-l de agresiunile exterioare. 

Uleiul marocan este unul extrem de hrănitor și versatil. Acesta este format din proteine pentru rezistență, acizi grași, vitamine pentru strălucire și antioxidați care îi conferă părului protecție, reparându-l în profunzime datorită acestor ingrediente. 

Tot cu ulei de argan sunt concepute atât șamponul, cât și balsamul din această gamă. Șamponul hidratant Moroccanoil restabilește elasticitatea și hidratarea, conferindu-i părului strălucire și vitalitate. Acesta regenerează atent firul de păr, fiind un adevărat pionier al tratamentelor de îngrijire a părului ce au la bază uleiuri nutritive. Datorită ingredientelor naturale, care lasă părul neted, strălucitor și cu un aspect sănătos, gama este recunoscută pentru consistența naturală și eficacitatea sa, fiind destinată tuturor tipurilor de păr.


Combinația de ingrediente prețioase, îi asigură părului rezultate spectaculoase și performante. 

Datorită uleiului hrănitor, produsele se clătesc cu apă din abundență pentru a nu rămâne senzația de păr gras, iar balsamul se aplică cu aproximativ 5 cm mai jos de rădăcină. Produsele oferă rezultatele mult dorite după aproximativ 4 săptămâni de utilizare, astfel că părul nici nu va mai avea nevoie de produse de styling care să-l încarce. Pentru rezultate foarte bune, după aplicarea șamponului și balsamului, înainte de uscare, se recomandă folosirea uleiului moroccan, care se aplică doar pe vârfuri. Nu este nevoie de multă cantitate de produs pentru că doar nu strop de ulei va lăsa părul perfect hidratat și strălucitor.


Șamponul nu face multă spumă, precum cele din comerț care sunt încărcate cu detergenți, astfel că nu este nevoie de o cantitate mare de produs. Balsamul din aceeași categorie este conceput cu o formulă intens reparatoare și hidratantă, care oferă ușurință la coafat. 


Produsele au extrem de multe avantaje, așa cum au fost enumerate și mai sus, printre care: 

Aspectul părului este îmbunătățit considerabil;

Părul devine catifelat, moale și va avea o strălucire mult vizibilă;

Disciplinează părul rebel;

Ingredientele bine alese hrănesc în totalitate părul și restructurează elasticitatea;

Îi conferă protecție desăvârșită, făcându-l ușor de descurcat;

Facilitează uscarea;

Dispozitivul sub formă de pompiță simplifică repartizarea produsului;

Mirosul este foarte plăcut.


Pe lângă multitudinea de avantaje, produsele Moroccanoil pot avea și câteva dezavantaje subiective de altfel:

Prețul poate fi cam mare;

Neclătirea corespunzătoare a părului poate îngrășa părul mai repede.

Fiecare femeie ar trebui să țină cont de felul în care își îngrijește părul pentru că o podoabă capilară frumoasă va crește întotdeauna încrederea în propria persoană, iar în momentul în care folosim produsele Moroccanoil nu avem cum să dăm greș. Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha