Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

System Professional - Styling

SP Styling îţi prezintă oportunitatea de a crea coafuri perfecte fără niciun compromis în ceea ce priveşte îngrijirea, adică un Păr sănătos, un Styling personalizat, o Finisare fără cusur, o Strălucire vibrantă. Ritualul de îngrijire începe cu SP Hair Alchemy şi continuă cu noul SP Fusion Service ce combină produsele pentru coafat cu cele de îngrijire finală.

Tehnologia SP Styling pentru coafuri perfecte, super-strălucitoare

Tehnologie SP Styling netezeşte suprafaţa firului de păr. Astfel, lumina este mai bine reflectată iar efectul de strălucire este maxim. SP Polishing Technology are la bază un complex de polimeri de netezire, uleiuri şi ingrediente de îngrijire cu consistenţe diferite, fiind capabilă astfel să completeze golurile din suprafaţa firului de păr. Rezultatul final este o suprafaţă a firului de păr perfect netedă, mult îmbunătăţită, pe care lumina se poate reflecta mai bine, obţinând astfel un luciu amplificat.

Descoperă cel mai înalt nivel de îngrijire personalizată, creat din alchimia perfectă între STYLING și ÎNGRIJIRE.

Prin combinarea unui produs de final care cu un produs de styling, stilistul creează o nouă formulă cu o consistenţă şi performanţă diferite de produsele originale, pentru noi şi variate coafuri astfel încât rezultatul să fie unul complet nou, cu adevărat personalizat: volum şi efect de mătase, bucle lejere şi catifelate, păr drept cu volum, textură cu luciu intens.

Nici un rezultat!