Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Integrity

Milk Shake a lansat o noua gamă numită Integrity System, un sistem-tratament inovativ  bazat pe un principiu simplu: restabilirea elementelor naturale ale părului. Milk Shake Integrity System este un sistem extrordinoar care dă rezultate imediate, făcând părul strălucitor, moale și sănătos. 

Ingredientul activ principal este untul de Muru Muru, acesta fiind bogat în acizi grași care au efect nutritiv, hidratant și de netezire asupra părului. Totodată este bogat în vitamina A. Repară, hidratează și redă sănătatea și frumusețea părului. Pătrunde ușor în păr, lucrând în sinergie cu proteinele părului.

Milk Shake Integrity System transformă imediat părul datorită combinației acțiunilor untului de Muru Muru și complexului de amino-acizi, un mix de amino acizi din plante formulate special pentru repararea părului degradat. 

Complexul de amino-acizi lucrează atât în interiorul firului de păr cât și în exteriorul acestuia, redând și protejând structura și îmbunătățind vizibil aspectul și starea părului degradat. Are acțiune de protejare și sigilare pe suprafața cuticulei, garantând un păr sănătos, mătăsos și moale. 


Ingrijire pentru părul subțire/fin:

Pasul 1 - Șamponează-ți părul cu Nourishing Shampoo (Sampon intens hidratant pentru toate tipurile de par) din gama Integrity System

Pasul 2 - Aplică Nourishing Conditioner  (Balsam intens hidratant pentru toate tipurile de par) pe părul ud. Piaptănă-l și lasă-l să acționeze 2-3 minute. Clătește bine. 


Îngrijire pentru părul foarte degradat:

Pasul 1 - Înainte de a spăla părul (pe părul uscat), aplică Integrity Booster (Tratament concentrat hranitor si reparator cu pentru parul degradat) pe lungimi și pe capete, și usucă părul cu un uscător

Pasul 2 - Clătește-ți părul cu Nourishing Shampoo (Sampon intens hidratant pentru toate tipurile de par) din gama Integrity System

Pasul 3 - Distribuie conținul unei fiole Inegrity Hair Repairing Treatment (Tratament reparator si hidratant cu concentrat de proteine pentru par degradat) pe părul umed și curat și lasă să acționeze pentru 5-10 minute, după care clătește-l doar cu apă. 

Pasul 4 - Aplică Integrity System Intensive Treatment (Tratament intensiv nutritiv si reparator pentru toate tipurile de par) pe părul ud, uscat cu prosopul. Lasă pentru 3-5 minute, piaptănă și clătește. Pentru părul foarte degradat acoperă părul și plasează-l sub o sursă de căldură pentru 5 minute, după care clătește-l. 

Îngrijire pentru părul aspru:

Pasul 1 -  Încălzește în palme o cantitate suficientă de Unt de Muru Muru și aplică-le pe lungimi și pe vârfuri. Lasă-l să acționeze 3-5 minute.

Pasul 2 - Clătește-ți părul cu Nourishing Shampoo (Sampon intens hidratant pentru toate tipurile de par) din gama Integrity System

Pasul 3 -  Aplică Integrity System Intensive Treatment (Tratament intensiv nutritiv si reparator pentru toate tipurile de par) pe părul ud, uscat cu prosopul. Lasă pentru 3-5 minute, piaptănă și clătește.


Îngrijire pentru păr uscat/degradat:

Pasul 1 - Înainte de a spăla părul (pe părul uscat), aplică Integrity Booster (Tratament concentrat hranitor si reparator cu pentru parul degradat) pe lungimi și pe capete, și usucă părul cu un uscător

Pasul 2 - Clătește-ți părul cu Nourishing Shampoo (Sampon intens hidratant pentru toate tipurile de par) din gama Integrity System

Pasul 3 - Distribuie conținul unei fiole Inegrity Hair Repairing Treatment (Tratament reparator si hidratant cu concentrat de proteine pentru par degradat) pe părul umed și curat și lasă să acționeze pentru 5-10 minute, după care clătește-l doar cu apă. 

Pasul 4 - Aplică Nourishing Conditioner  (Balsam intens hidratant pentru toate tipurile de par) pe părul ud. Piaptănă-l și lasă-l să acționeze 2-3 minute. Clătește bine. 

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)