Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Livrare

Metode de livrare

*Optiunile de livrare sunt generate dupa metoda de livrare selectata in momentul plasarii comenzii. Nu toate firmele de Curierat / Transport ofera toate optiunile de livrare.

Livrare cu verificare:

Optiunea "Livrare cu verificare" este un serviciu contra cost pus la dispozitie de catre firmele de curierat. Pentru a beneficia de acest serviciu folositi optiunea "Livrare cu verificare" in momentul plasarii comenzii.

Coletele cu optiunea "Livrare cu verificare" pot fi desfacute impreuna cu agentul de curierat iar constatare continutului se face prin Proces Verbal intocmit de catre agent.

COSIBELLA SRL nu va lua in considerare reclamatiile referitoare la continutul coletelor pentru comenzile / livrarile fara optiunea "Livrare cu verificare".

Estimare de livrare prin curier:

Asigurare colet:

Optiunea "Asigurare colet" este un serviciu contra cost pus la dispozitie de catre firmele de curierat. Pentru a beneficia de acest serviciu folositi optiunea "Asigurare colet" in momentul plasarii comenzii.

Pentru a preveni eventualele neplaceri va recomandam sa folositi optiunea "Asigurare colet" in momentul plasarii comenzii. In acest fel coletul Dvs. va fi asigurat de catre curier si veti fi despagubit(a) pentru valoare integrala / declarata a acestuia in caz de deteriorare.

Intrucat transportul produselor / coletelor se face de catre o terta parte (curierul), fapt agreat si luat la cunostinta de catre cumparator / client in momentul plasarii comenzii, COSIBELLA SRL nu este si nu poate fi considerata raspunzatoare pentru coletele / produsele deteriorate in timpul transportului.

Estimare de livrare prin curier: