Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

K-Pak

Joico K-Pak este un brand recunoscut pentru performanta superioara a produselor sale, cat si liderul de necontestat in tratarea parului. Anul 2007 a reprezentat o revolutie in industria produselor de reconstruire si protejare a parului prin introducerea Gamei K-Pak. Pentru reconstructia structurii firului de par, Joico foloseste tehnologia avansata Bio-Advanced Peptide Complex, o inovatie in refacerea fibrei capilare; cu o concentratie maxima de Complex de Quadramine, complex revolutionar care a reusit sa uneasca Complexul de Triamine si Complexul de Triamine Cationic. Joico K-Pak reproduce in produsele sale de ingrijire a parului acele peptide existente in mod normal in structura fibrei capilare, necesare pentru repararea si protectia optima a parului supus agresiunilor externe. Fiecare peptida este perfect replicata pentru a patrunde in profunzimea firului de par si sa formeze o bariera de protectie, care previne eventualele deteriorari. Acesta tehnologie de reparare si reconstruire a parului este considerata cea mai puternica, o inovatie a viitorului in materie de reparare a parului deteriorat.

Tratamentele K-PAK  reconstruiesc integral structura firului de par indiferent de tipul acestuia; nivelele de hidratare sunt total restabilite, iar porozitatea este egalizata pe toata lungimea parului. Produsele din gama Joico K-PAK hidrateaza parul, inchid cuticula, pregatind parul pentru reconstructie si redandu-i PH-ul natural. 


Joico K-Pak destinata parului slabit si agresat este organizata in trei pasi: ingrijire si reparare, protectia culorii si styling. 


Ingrijirea parului deteriorat incepe cu K-Pak Shampoo si Conditioner, continua cu cea mai noua metoda de reconstructie, reparare si refacere a parului K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor si rezolva problemele pana la varfuri cu K-Pak Split End Mender (reface varfurile agresate), K-Pak Liquid Reconstructor (un spray leave-in care reface parul fin sau vopsit) sau K-Pak Leave-In Protectant (inchide porii si reface daunele provocate de tratamentele chimice).


Gama de styling Joico K-Pak este alcatuita din cateva produse minune: K-Pak Protect&Shine Serum (ideal pentru stralucire si protectie), K-Pak Smoothing Balm (un produs salvator pentru parul aspru si incretit), K-Pak Thermal Design Foam (o spuma de styling incredibila, care ofera volum si celui mai subtire par).


K-Pak Color Therapy vizeaza mentinerea culorii prin protectia stratului exterior al cuticulelor parului: sampon, balsam si un ulei pentru styling care lasa parul matasos, usor de coafat, redandu-i vitalitatea si stralucirea.

Nici un rezultat!