Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Articole despre cosmetice profesionale și parfumuri de lux

Afla ce culoare de par te avantajeaza

Afla ce culoare de par te avantajeaza

Cele mai multe dintre femei aleg să îşi vopsească părul în diferite nuanţe şi foarte puţine dintre ele aleg să îşi păstreze nuanţa naturală.

Olaplex te ajută în orice schimbare

Olaplex te ajută

Femeile moderne adoră să se îngrijească şi sunt atente la cele mai noi tendinţe atunci când vine vorba despre “a avea stil” in materie de coafuri. Ştim cu toţii că felul în care este aranjat părul unei femei reflectă starea de spirit

Decolorare fără deteriorare? Da, se poate!

Decolorare fără deteriorare?

Ai făcut greşeală să te vopseşti brunetă şi acum vrei să revii înapoi la blond, însă nu vrei să îţi deteriorezi părul ? Vrei să îţi schimbi culoarea părului cu 3 tonuri, însă nu vrie să îl tunzi din cauza despicării lui ?

Cum să alegi nuanţe potrivită de blond

Cum să alegi nuanţe potrivită de blond

Dacă într-o zi îţi trece prin minte să îţi vopseşti părul tocmai la ţine acasă să ştii că acest proces nu este tocmai o mare ştiinţă, ba chiar este destul de simplu.

Cum îngrijim părul deteriorat

Cum îngrijim părul deteriorat

Podoaba capilară are un rol foarte important în expresivitatea unei persoane. Sigur că toate femeile îşi doresc un par strălucitor, mătăsos, dar, mai ales, sănătos.

Revoluţionarul Olaplex a apărut în magazine

Revoluţionarul Olaplex

Observăm că părul blond este şi în anul 2017 o tendinţa la mare căutare de către femeile cărora le place să fie “că scoase din cutie”. Citind diferite articole pe internet ne dăm seama că cele mai multe persoane scriu

Trucuri pentru colorarea părului

Trucuri pentru colorarea părului

Apelezi adesea la trucuri homemade pentru infrumsetare, însă nu ai încercat niciodată să îţi vopseşti părul acasă? Este timpul să înveţi să economiseşti bani şi timp, vopsindu-ţi părul acasă şi obţinând un rezultat impecabil.

Parul deteriorat, o problema rezolvabila

Parul deteriorat, o problema rezolvabila

Eşti şi tu una dintre femeile care se confruntă cu părul uscat şi deteriorat din cauza anumitor factori la care nu poţi să renunţi ? Vrei să scapi de această problema însă nu îţi doreşti să îţi tăi părul foarte mult ?

Renunţă la produsele ieftine şi alege produse de top!

Produse de top de la glemis

Multe femei fac greşeala de a alege nişte produse din comerţ, unele ieftine, altele mai puţin ieftine pentru îngrijirea părului. Ei bine, aceasta este o greşeală foarte mare având în vedere că sănătatea aspectului fizic variază direct proporţional

Scapă de părul gras! Iată cum faci asta!

Scapă de părul gras!

Eşti posesoarea unui par fin, rar şi care se îngraşă imediat şi nu poţi să scapi nicicum de mătreaţă ? Ai folosit mai multe produse, însă nu ai primit nicio rezultat pozitiv ?

Afişare 1 - 10 din 53 (6 pagini)