Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai influenți designeri de modă europeni care au influențat lumea fashion-ului încă din 1960 și până astăzi. Acesta este un adevărat brand în istoria parfumurilor. Saint Lauren a înființat primul parfum pentru femei Y, în 1964, iar mai târziu a introdus și gama pentru bărbați care s-a bucurat de un real succes. Brandul include peste 170 de parfumuri, fiind adevărate arme ale seducției.

Cel mai recunoscut brand în arta frumuseții

Parfumurile de damă Yves Saint Laurent sunt printre cele mai senzuale și captivante parfumuri, fiind adevărate accesorii ale feminității. Parfumul Yves Saint Laurent Manifesto descrie perfect spontaneitatea și curajul, incluzând un amalgam de pasiune și emoție. Parfumul te inspiră în profunzime pentru că notele de vârf sunt bergamota, coacăzele negre și tonurile verzi. 

De asemenea, cu ajutorul iasomiei și a lăcrămioarelor, Yves Saint Laurent Manifesto îți alintă simțurile, iar vanilia, lemnul de santal, cedrul și tonka îi conferă parfumului un caracter dulce, dar și revigorant în același timp. Acesta este ideal pentru femeile creative, pasionale și cu un aer misterios pentru că te învăluie în mantia sa întreaga zi. 

Parfumurile Yves Saint Laurent nu sunt dedicate exclusiv femeilor, astfel că există și parfumuri pentru bărbați, iar Yves Saint Laurent Kouros Silver este unul dintre ele. Acesta este un parfum cu note lemnoase, aromat, fiind conceput din tonuri de măr, salvie, note lemnoase și ambră, fiind perfect pentru sezonul cald. Kouros Silver te ajută să-ți conturezi personalitatea și se adresează bărbaților puternici, stilați și eleganți, fiind o versiune nouă, creată în 2015. 

Parfumurile de damă Yves Saint Laurent vin cu cele mai sofisticate arome, create pentru toate gusturile. Astfel că, Yves Saint Laurent Black Opium EDP este o variantă glam rock a brandului, fiind adresat femeilor energice și senzuale, având în compoziția sa, note de piper roz și floare de portocal, ce aduce de asemenea, tonuri de cafea, vanilie senzuală și romanticele flori albe, fiind un parfum oriental, ideal pentru anotimpul rece. 

Parfumurile Yves Saint Laurent te învăluie în mister și îți oferă cea mai variată gamă de arome, destinate tuturor persoanelor, de la note senzuale, fine și elegante și până la note misterioase și revigorante.

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Ultimele articole


Parfumuri seducătoare pentru o primăvară excepțională

Pafumuri seducatoare

Parfumurile erau considerate odinioară o amprentă sugestivă a eleganței și a luxului, fiind purtate mai ales de către persoanele din înalta societate.