Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Vopsea de par profesionala permanenta - 3/0 - Londacolor Permanent - Londa Professional - 60 ml

  • 27,70 Lei

  0 opinii / Spune-ţi opinia


Disponibilitate: În Stoc
Producător: Londa Professional
Colecție: Vopsea LondaColor


Comandă acum Adaugă in Wishlist
Vopseaua de par demi-permanenta Londa Professional este fara amoniac si are o concentratie scazuta de peroxid, astfel incat penetreaza firul de par doar la suprafata iar structura firului de par nu este modificata ca in cazul colorarii permanente. Formula Extra Rich Creme cu ceruri si lipide confera stralucire si o culoare intensa acopera pana la 50 % parul alb, rezista pana la 24 de spalari, furnizeaza parului stralucire intensa pentru culori vibrante si rezultate uniforme de culoare pe lungimi si varfuri. Formula Extra Rich Creme cu microsfere vitaflection pentru culori vibrante si un par ce radiaza de stralucire si frumueste.

Vopseaua de par demi-permanenta Londa Professional 3/0 Castaniu Inchis cuprinde culori vibrante, rezistente, ce au o putere de acoperire perfecta a firelor albe si o atentie deosebita acordata sanatatii parului. Formula deosebita a vopselei a fost creata in mod special pentru a inlocui si cele senzuale necesitati ale parului in cautarea de o colorare perfecta. Iti furnizeaza un par care debordeaza de stralucire, in culori adance, intens, care sa intoarca toate privirile. Textura cremoasa este usor de aplicat si raspandit pe suprafata firului de par.

Mod de utilizare:
Proportia de amestec 1:2
1 parte de vopsea demi-permanenta Londacolor cu 2 parti oxidant Londacolor pentru vopsea demi-permanenta.
Se amesteca intotdeauna vopseaua demi-permanenta Londacolor cu oxidant Londacolor pentru vopsea demi-permanenta de concentratie 1,9 % sau 4 %.

Aplicarea pe tot parul
Vopseaua demi-permanenta Londacolor se aplica pe parul proaspat spalat de preferat uscat.

Timp de actionare:
Timpul de actionare recomandat pentru vopseaua demi-permanenta este de 60 minute fara aport de caldura, iar cu aport de caldura 30 - 35 de minute la Climazon si inca 15 minute fara aport de caldura.
Dupa decolorare recomandam folosirea vopselei demi-permanente.
 
Pentru: Femei
Tip produs: Vopsea de par
Greutate (grame): 60
Culoare: Castaniu Inchis
Nuanta: Castaniu Inchis

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha