Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Versace

Gianni Versace sau Versace este o companie italiană, fondată în 1978 și recunoscută în mod special ca fiind un brand de modă de lux. Versace are în colecția sa o gamă variată de îmbrăcăminte, accesorii de piele, bijuterii, cosmetice, mobilă sau parfumuri. De asemenea, brandul este recunoscut ca având imprimeuri ostentative și culori luminoase. Logo-ul Versace este un cap de meduză, ce reprezintă o figură mitologică. Acesta s-a inspirat din ruinele Romei în care frații Versace s-au jucat. Gianni Versace a ales meduza ca logo pentru că ea făcea ca oamenii să se îndrăgostească de ea, neavând cale de întoarcere.

Încă de la crearea primului parfum Versace, din 1981, brandul italian a continuat să realizeze arome pe care să și le permită toată lume: luxoase, strălucitoare și senzuale.

Parfumuri moderne și pline de farmec

Primul parfum Versace, din 1981 a fost cel destinat femeilor. Deși brandul și-a extins linia de parfumuri, oferindu-le și bărbaților arome de nedescris, parfumurile pentru femei sunt cele care stârnesc pasiunea și senzualitatea. Unul dintre aceste parfumuri este Versace Crystal Noir, ce reprezintă o adevărată bijuterie în ceea ce privește aroma, fiind un parfum floral-oriental, inspirat din faţetele unui diamant. 

Parfumul a fost lansat în 2004 și este de o esență rară pentru că amestecă tonuri de ghimbir, piper și cardamom cu floarea de portocal african, nuca de cocos, bujorul senzual și gardenia delicată. Notele de bază ale acestui parfum sunt moscul, lemnul de santal sau ambra, ce oferă o experiență unică atât pentru cea care îl poartă, cât și pentru cei din jur.

Un alt parfum floral-lemnos cu tradiție este Versace Woman, creat în anul 2000, care te ajută să pășești pe un drum fermecător de frunze proaspete de iasomie, combinate cu bergamotul sau trandafirul. Notele subtile de prune, zmeură, cedru și lotus îi dezvăluie feminitatea și grația, iar notele de bază sunt ambra și moscul, ce reușesc să-i surprindă mereu pe cei de lângă tine. Datorită compoziției sale de neegalat, acest parfum poate fi folosit atât ziua, cât și seara.

O strălucirea aparte ți-o oferă și parfumul Versace Bright Crystal, cu magnolie, floare de lotus și rodie, amestecate cu ambră și mosc. Parfumul este unul dulce, fiind destinat tuturor femeilor, astfel că acesta poate fi purtat în orice moment al zilei. Acordurile de gheață, bujor și lemn, îl fac un parfum floral-fructat, cu note lemnoase, ce atrage atenția oricând și oriunde. 

După succesul gamei masculine a parfumului Eros, Versace a introdus și gama pentru femei, Versace Eros Pour Femme. Eros este zeul iubirii, iar parfumul este unul care pune în evidență senzualitatea și adevărata putere a unei femei. Cu acest parfum, vei deveni inevitabil o zeiță a frumuseții, îmbinând aspecte fine și elegante. Lămâia siciliană, rodia sau bergamota de calabria se vor simți încă de la început, iar în inima parfumului stau esențe de floare de lămâi, iasomie și bujor. Notele de bază sunt cele lemnoase, astfel că lemnul de santal, moscul și ambroxanul conferă energie și prospețime. 

Din linia parfumurilor pentru bărbați face pare Versace Eros, conceput special pentru bărbații puternici și pasionali, asemenea zeului Eros. Parfumul evocă senzualitate și putere, dar în același timp, dorință, pasiune și iubire. Esența este una masculină datorită compușilor săi de mentă, măr și lămâie, amestecați cu tonka, geranium și ambroxan ce transmite o aromă inconfundabilă și unică. Notele de bază ale parfumului sunt: vanilia, vetiverul, cedrul sau mușchiul, făcându-l rezistent și răcoritor. În cele din urmă, parfumul evocă ideea de seducție câștigătoare. 

Versace pour Homme este varianta pentru bărbați, ce inspiră prospețime încredere și armonie. Notele de vârf sunt: extrasul din portocală amară, bergamota, lămâia și florile de portocal care îi conferă parfumului un aer de prospețime și continuă cu notele de mijloc din zambilă, geranium și salvie. Notele de bază ale acestui parfum sunt: moscul, ambra, cedrul, tonka și agar, ce îi dau parfumului o aură lemnoasă și caldă. Versace pour Homme este destinat bărbatului contemporan și încrezător în propriile forțe, fiind un parfum ideal pentru orice moment al zilei.

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)