Tratamente miraculoase pentru părul deteriorat

Tratamente miraculoase pentru par


În fiecare zi ne solicităm părul la maximum, folosind placă de par, ondulatorul, usatorul de par, bigudiurile sau chiar uscătorul de par. Toate aceste lucruri ne afectează părul mai mult sau mai puţin şi diminuează sănătatea părului, captând din strălucirea şi vitalitatea firului de par. Cele mai multe femei caută acele tratamente miraculoase care să le refacă structura firului de par pentru că nu îşi doresc să îşi taie părul. Ei bine, aceste tratamente există, atât în magazinele de specialitate, cât şi în bucătăria fiecăreia dintre voi. Recăpăta-ţi şarmul irezistibil având un par frumos obţinut prin tratarea corespunzătoare. În continuare vom discuta despre produsele profesionale, dar şi despre remediile naturiste care te ajută să ai un par sănătos :

Tratamente profesionale pentru par deteriorat

În primul rând, aţi observat cu siguranţă faptul că un par tratat corespunzător arată mult mai bine decât unul neglijat. Este şi normal. Părul are o textura potrivită în momentul în care se vitaminizează cu ingredientele necesare reparării sale.

Masca regeneranta Instant Resurfacing Masque – Absolut Repaid Lipidium, L’oreal Professionnel de la glemis are un efect reparator miraculor. Combinată cu şamponul corespunzător, această masca profesională se foloseşte mai mult în saloanele de top, însă are un preţ accesibil şi este foarte indicata pentru părul cu probleme sau predispunere la rupere.

De asemenea, balsamul hidratant pentru par deteriorat So Pure de la Keune are un efect foarte bun şi ajută foarte mult la fortifierea şi repararea texturii firului de par. În plus, preţul acestui balsam este unul care se poate plia pe buzunarul oricărei persoane.

Balsamul regenerant Instant Resurfacing Conditioner – Absolut Repair Lipidium de la L’ oreal professionnel ajută instant la refacerea firului de par deteriorat, lăsând un par moale, fin la atingere şi cu aspect sănătos. Efectele acestui balsam se poate observă încă de la prima utilizare. Toate aceste produse, şi nu numai, le găsiţi la preţuri de producător la glemis.

Tratamente naturiste pentru par deteriorat

Într-adevăr, un par sănătos are nevoie atât de produse profesionale de îngrijire, însă din când în când este indicat şi să aplicaţi o masca naturistă. Produsele care se folosesc se găsesc în bucătăria fiecărei femei şi pot avea efecte mai mult decât surprinzătoare.

Masca de par cu ou este foarte renumită pentru părul deteriorat. Oul face minuni pentru părul deteriorat, fiind o sursă importantă de proteine şi grăsimi bune, care îţi hrănesc părul şi conţine în albuş enzime care ajută la curăţarea completă a firului de par şi a scalpului. Dacă ai părul uscat, foloseşte în special gălbenuşul de ou o dată sau de două ori pe luna, iar dacă ai părul mai uleios şi observi că se îngraşă foarte uşor, optează doar pentru albusul de ou, din care îţi poţi face o masca la fiecare două săptămâni. Pentru această masca se amestecă gălbenuşul cu miere şi se bate până când devine o pastă omogenă, apoi se aplică pe părul prespălat, începând de la rădăcini. Se lasă masca de par 20 de minute şi se adaugă zeamă de lămâie. Se clăteşte părul şi se spală că de obicei.


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha