Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Tratament pentru scalp uscat si deshidratat - Dry Scalp Treatment - Dry - Moroccanoil - 45 ml

  • 159,00 Lei


Disponibilitate: În Stoc
Producător: Moroccanoil
Colecție: Clarifying Line

Comandă acum
Adaugă in Wishlist

Descriere

Tratament pentru scalp uscat și deshidratat - Dry Scalp Treatment - Dry - Moroccanoil - 45 ml

Acest tratament asigură controlul scalpului uscat care prezintă mâncărimi și corectează dezechilibrele. Acesta conține ingrediente naturale precum uleiul de lavandă, care calmează pielea capului, uleiul de geranium, care echilibrează producția de sebum și uleiul de argan, care contribuie la regenerarea și protecția, atât a părului, cât și a scalpului. Părul se bucură de proprietățile de calmare ale acestor ingrediente și, în același timp, este revitalizat și are o strălucire radiantă.


MOD DE UTILIZARE: Pentru a obține cele mai bune rezultate, separați părul în patru părți egale și aplicați 3-6 picături de tratament direct pe fiecare parte a pielii capului. Masați produsul în scalp și lăsați-l să pătrundă timp de 5-10 minute. Periați sau pieptănați. Clătiți și spălați părul cu șamponul și balsamul Moroccanoil preferat.


RECOMANDARE: Tratamentul pentru pielea uscată a capului este ideal în cazul scalpului sensibil la vopsea. Se recomandă folosirea acestuia anterior vopsirii, pentru a proteja pielea capului și a elimina mâncărimile, fără a afecta aplicarea și rezultatele vopsirii. Masați produsul în scalp folosind vârfurile degetelor și lăsați-l să pătrundă timp de 5-10 minute, apoi aplicați vopseaua.


Specificaţii

Detalii
Cantitate 45 ml

Opinii (4)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha