Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Tratament pentru reconstrucţie şi hidratare intensă - Intense Hydrator - K-Pak - Joico 50 ml

  • 23,19 Lei


Disponibilitate: În Stoc
Producător: Joico
Colecție: K-Pak


Comandă acum Adaugă in Wishlist

Kituri

 Mini kit reparator - K-Pak - Joico - 3 produse cu 7.01% discount

1 × -7% Tratament pentru reconstrucţie şi hidratare ... +
23,19 Lei
21,57 Lei
1 × -7% Sampon reparator pentru par degradat - Shampoo To ... +
16,73 Lei
15,56 Lei
1 × -7% Balsam pentru reparare intensiva a parului ...    
16,10 Lei
14,97 Lei
56,03 Lei

52,10 Lei

Tratament pentru reconstrucţie şi hidratare intensă - Intense Hydrator - K-Pak - Joico 50 ml - Există acel tip de păr, părul uscat ... și acest păr este atât de înțepenit, atât de însetat, încât numai o băutură serioasă îl poate readuce la viață. Intense Hydrator este miracolul părului însetat: un tratament profund hrănitor (3,5 PH), ce oferă hidratare imediată părului însetat și intens uscat.

O alegere perfectă pentru: părul rebel, indisciplinat, neregulat și uscat, care a fost epuizat de umezeală de tot, din cauza tratamentelor chimice, sau din cauza diverselor agresiuni din mediul înconjurător.
Secretul din interior: complexul Bio-Advanced Peptide este un maestru care stinge setea prin restocarea Aminoacidelor; Siliconul sigilează cuticula și oferă strălucire intensă, în timp ce Lanolina și Untul de Shea înlocuiește lipidele pierdute.

Mod de folosire:
După șamponare, aplicați generos pe păr și lăsați-l să pătrundă timp de cinci minute. Clătiți și stilizați ca de obicei.. dar cu rezultate mult mai strălucitoare!Specificaţii

Detalii
Cantitate 50 ml

Opinii (3)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha