Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Tratament nuantator pentru par - Color Depositing Treatment - Color Butter - Titanium - 177 ml

  • 80,02 Lei


Disponibilitate: În Stoc
Producător: Joico
Colecție: Color Butter


Comandă acum Adaugă in Wishlist

Tratament nuanțator pentru păr - Color Depositing Treatment - Color Butter - Titanium - Joico - 177 ml

Gri intens? Acum este posibil cu noua mască hidratantă Joico Color Butter Titanium. Acest tratament profund hidratant nu încarcă părul ci repară cuticulele deteriorate, reduce ruperea părului cu  44% și redă strălucirea părului. Acest tratament nuanțator conține cel mai bogat pigment gri din gama Joico de intensitate a culorii. Este alegerea perfectă pentru a vă reîmprospăta nuanțele părului în doar câteva minute, lăsând părul moale, voluminos, strălucitor, cu o culoare ultra vibrantă.  Folosiți Color Butter Titanium pentru a colora părul blond, decolorat sau decapat în salon, cu un ton îndrăzneț de albastru intens; sau amestecați și potriviți nuanțele după preferințe. Nu este greu de utilizat, iar culoarea rezistă până la 10 șamponări.

O alegere perfectă pentru clienții Color Intensity Joico care doresc să prelungească intensitatea culorii părului și a celor cu părul blond, decolorat sau decapat care doresc o culoare ultra vibrantă a părului.


Mod de utilizare: Se recomandă purtarea mănușilor când aplicați și când clătiți.

Refacerea culorii părului: Atunci când culoarea părului începe să se estompeze, aplicați pe părul curat, uscat sau umed, așteptați 5 minute și clătiți.

Culoare vibrantă : Aplicați pe părul curat, uscat sau umed, natural blond sau decolorat (cel puțin nivelul 7), așteptați 5 minute și clătiți.


Secretul gamei Color Butter Joico: o combinație unică a celor trei super-puteri: Quadramine Complex - amestecul exclusiv de proteine ​​care aderă rapid pe păr, protejând atât cuticula, cât și cortexul; Complexul patentat Bio-Advanced Peptide Joico: care crează un scut de protecție în jurul fiecărei componente; și arginină - aminoacidul responsabil pentru capacitatea părului de a se întinde fără a se rupe.Specificaţii

Detalii
Cantitate 177 ml

Opinii (9)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha