Color Depositing Treatment - Color Butter - Red - Joico - 177 ml Tratament nuantator pentru par

Producător: Joico
Colecție: Color Butter


Culoare
  • 80,92 Lei

  • Stoc epuizat
Adaugă in Wishlist

Tratament nuanțator pentru păr - Color Depositing Treatment - Color Butter - Red - Joico - 177 ml

Ți-ai dorit vreodată să-ți colorezi părul într-o nuanță de roșu intens ? Cu masca hidratantă Joico Color Butter Red nu trebuie să așteptați, deoarece acest tratament profund hidratant nu încarcă părul ci repară cuticulele deteriorate, reduce ruperea părului cu  44% și redă strălucirea părului. Acest tratament nuanțator conține cel mai bogat pigment rosu din gama Joico de intensitate a culorii. Este alegerea perfectă pentru a vă reîmprospăta nuanțele corespunzătoare Red sau Ruby Red în doar câteva minute, lăsând părul moale, voluminos, strălucitor, cu o culoare ultra vibrantă.  Folosiți Color Butter Red pentru a colora părul blond, decolorat sau decapat în salon, cu un ton îndrăzneț de albastru intens; sau amestecați și potriviți nuanțele după preferințe. Nu este greu de utilizat, iar culoarea rezistă până la 10 șamponări.

O alegere perfectă pentru clienții Color Intensity Joico care doresc să prelungească intensitatea culorii părului și a celor cu părul blond, decolorat sau decapat care doresc o culoare ultra vibrantă a părului.


Mod de utilizare: Se recomandă purtarea mănușilor când aplicați și când clătiți.

Refacerea culorii părului: Atunci când culoarea părului începe să se estompeze, aplicați pe părul curat, uscat sau umed, așteptați 5 minute și clătiți.

Culoare vibrantă : Aplicați pe părul curat, uscat sau umed, natural blond sau decolorat (cel puțin nivelul 7), așteptați 5 minute și clătiți.


Secretul gamei Color Butter Joico: o combinație unică a celor trei super-puteri: Quadramine Complex - amestecul exclusiv de proteine ​​care aderă rapid pe păr, protejând atât cuticula, cât și cortexul; Complexul patentat Bio-Advanced Peptide Joico: care crează un scut de protecție în jurul fiecărei componente; și arginină - aminoacidul responsabil pentru capacitatea părului de a se întinde fără a se rupe.Specificaţii

Detalii
Cantitate: 177 ml
Culoare Roșu

Review-uri (84)

Ratingul general al produsului:

4.93 (84 opinii)

Spune-ţi opinia

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău
Bun
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!