Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

TIGI

TIGI este un brand de îngrijire a părului, fiind conceput de frații Mascolo pentru a crea coafuri moderne, excepționale și tunsori pe măsură. Începând din 1986 are un succes real în industria îngrijirii părului. Acesta conține trei game principale: Bed Head, Catwalk și S-factor.

Echipa de profesioniști TIGI este foarte cunoscută grație tunsorilor în tendințe și coafurilor avangardiste rafinate care combină culoarea cu stilul, ducând la un look perfect. Ca o echipă creativă, ei consideră culoarea părului ca fiind un adevărat accesoriu, astfel că după fiecare tunsoare sau vopsire, îmbunătățesc textura părului și adaugă o dimensiune diferită. În fiecare an, TIGI introduce tunsori de colecție și tehnici de colorare progresivă. 

Fiecare gamă în parte are propriul său rol, astfel că Bed Head este destinată părului mediu sau scurt și tuturor celor care își doresc să experimenteze noi stiluri. Această gamă oferă șampoane și balsamuri profesionale, produse de styling, dar și tratamente pentru păr. 

Gama Catwalk îmbină armonios hairstilingul cu moda și se adresează în principal femeilor elegante și sofisticate.

Gama S-Factor este pentru cei care își doresc o strălucire excepțională a părului și un stil de vedetă.

Produse care definesc stilul

Produsele TIGI corespund nevoilor tuturor, astfel că șamponul TIGI curăță ușor părul, hidratează firele de păr, previne decolorarea părului vopsit și despicarea vârfurilor și nu în ultimul rând, îmbunătățește aspectul părului. Șamponul TIGI ajută părul uscat sau deteriorat, reduce ruperea și miroase foarte bine. În urma folosirii lui, părul arată ca după o vizită la salon. 

Gama TIGI Bed Head este adresată atât femeilor, cât și bărbaților care își doresc un look deosebit. Șamponul și balsamul profesional TIGI Bed Head protejează părul vopsit și degradat, ajută la reparare și la hidratare în profunzime. Aceste produse lasă părul moale, mătăsos și maleabil, iar mirosul rezistă pe păr. De asemenea, șamponul reduce părul subțire și fragil, întărindu-l și oferindu-i rezistență încă de la prima utilizare. Ingredientele puternice oferă hidratare și sprijin la cel mai mic semn de degradare al firului de păr.

Șamponul TIGI Bed Head este ideal pentru un păr lipsit de viață deoarece formula sa fără sulfați curăță și revitalizează părul. Amestecul de fructe, ceaiul verde și multivitaminele repară și hidratează, oferind protecție împotriva radicalilor liberi. 

Această gamă este perfectă pentru că demonstrează că cele mai simple trucuri încă nu și-au pierdut expresivitatea odată cu trecerea timpului. Aceste produse nu încarcă părul și îl reîmprospătează exact atunci când avem nevoie.

Ceara Bed Head conferă un look cool, o coafură mată, naturală și stilată. Aceasta protejează părul împotriva umezelii și îi asigură părului hidratare. Datorită ingredientelor sale: ceara de albine și ceara de carnauba, polimeri și glicerină, aceasta netezește părul și separă firele într-un mod corespunzător. Ceara Bed Head este ușor de aplicat și ușor de periat, oferindu-i părului forma ideală. 

Așadar, pentru un look ideal, produsele TIGI sunt cele care definesc personalitatea.

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)