Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Spuma pentru controlul si definirea buclelor - Curl Control Mousse - Curl - Moroccanoil - 150 ml

  • 91,80 Lei


Disponibilitate: Stoc epuizat
Producător: Moroccanoil
Colecție: Curl Line

Adaugă in Wishlist

Descriere

Pentru un aspect optim, părul creţ sau creţ spiralat are nevoie de control fără agresiune. Formula uşoară, dar puternică a spumei pentru controlul buclelor este îmbogăţită cu ulei de argan pentru a îmblânzi, a defini şi a păstra buclele în mod natural timp de mai multe ore, hidratându-le şi ferindu-le de încreţire. Astfel, buclele şi inelele rămân cu un aspect fin, uniform şi natural, indiferent de vreme.

MOD DE UTILIZARE: Aplicaţi o cantitate generoasă pe părul curat şi uscat cu prosopul. Pentru rezultate optime, frecaţi cu atenţie părul începând de la vârfuri, ridicând părul înspre rădăcină şi permiteţi părului să se usuce în mod natural. Spuma pentru controlul buclelor poate fi aplicată din nou pe părul uscat pe parcursul zilei, dacă se doreşte. De asemenea, puteţi utiliza plăci de styling pentru definirea şi coafarea buclelor.


Specificaţii

Detalii
Cantitate 150 ml

Kituri

 Kit mic pentru parul ondulat - crema definire + crema tratament + spuma - Curl Line - Moroccanoil - 3 produse cu 15% discount

1 × -15%Spuma pentru controlul si definirea buclelor - ... +
91,80 Lei
78,03 Lei
1 × -15%Crema pentru activarea si definirea buclelor - ... +
164,30 Lei
139,65 Lei
1 × -15%Crema tratament intensiv pentru bucle - Intense ...    
163,46 Lei
138,94 Lei
419,56 Lei

356,63 Lei

Opinii (3)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha