Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Sherani

De mai bine de 40 de ani, Sherani produce servicii și produse de înaltă calitate, menite să satisfacă nevoile tuturor clienților din industria profesională a frumuseții. Brandul Sherani a fost construit după nevoile și opiniile clienților, astfel că distribuitorii au făcut schimb de informații cu clienții, aflând în cele din urmă ce își doresc de fapt. Mai mult, aceasta este o companie care pune accentul pe împlinirea personală și profesională, prin satisfacerea clienților.

Linia de produse profesionale Sherani

Include rimel profesional, ruj, produse pentru frumusețea ochilor, gene false, truse pentru unghii, dar și multe alte elemente utilizate de către profesioniști cu experiență în domeniu.

Produsele cosmetice Sherani sunt diverse și au game variate de produse. Așadar, gama Sherani Mascara conține produse profesionale care fac genele vizibil mai lungi, mai voluminoase și cu mai mult volum. Astfel că din această gamă fac parte și rimelurile cu proteină care îndesesc genele ce capătă mai mult volum instantaneu. De asemenea, există și o gamă de rimeluri care oferă nuanțe dintre cele mai diverse, de la negru, roșu, albastru, verde etc.

Fardurile de ochi Sherani conferă un look strălucitor grație vitaminei E, ceramidelor și extractului de aloe vera care asigură un efect revitalizant și proaspăt.

Fondul de ten Sherani acoperă foarte bine petele sau imperfecțiunile. Acesta hidratează datorită formulei sale pe bază de apă care oferă protecție împotriva razelor UV, iar colagenul din compoziția sa lasă pielea moale și catifelată. De asemenea, fondul de ten Sherani nu conține parabeni sau parfum, fiind așadar ideal și pentru pielea sensibilă.

Pudra Sherani pe bază de aloe vera, minerale, ceramide și vitamina E oferă un aspect mat, deloc încărcat și nu lasă nu aspect uleios.
Balsamul pentru gene asigură gene mai lungi și mai puternice și previne ruperea. Aloe vera din compoziția sa garantează gene mai moi și strălucitoare, iar produsul se poate aplica în timpul nopții ca tratament, dar și înainte de a aplica rimelul.

Fixativul pentru sprâncene sau pentru barbă îmblânzește, dă culoare și conferă o formă sprâncenelor sau bărbii, fără a fi lipicios.

Produse diverse pentru gusturi diverse, doar de la Sherani.
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)