Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Seturi de machiaj profesionale

Trusele de machiaj ne fac să scăpăm de rutină, astfel încât, într-un spațiu mic și compact putem avea mai multe nuanțe pe care să le îmbinăm armonios pentru a obține într-un final un machiaj excepțional care să întoarcă toate privirile.

Pe lângă faptul că numărul de farduri este mai mare, seturile de machiaj pot include și alte produse, cum ar fi aplicatoarele de machiaj, rujuri, creioane pentru sprâncene sau alte tipuri de produse care au rolul de a înfrumuseța chipul.

Paletele de farduri profesionale sunt flexibile și prezintă o saturație de pigmenți ce asigură culoarea într-o intensitate maximă pe pleoapă. De asemenea, fardurile profesionale pot conține particule de silicon care înconjoară pigmentul pentru a preveni decolorarea pe piele și pentru a conferi rezistență.

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Ultimele articole


Machiajul corect, în funcţie de forma fetei

Machiajul corect

Reprezentantele sexului frumos îşi doresc întotdeauna să fure privirea şi admiraţia celor din jurul lor. Toate femeile ar trebui să se machieze câtuşi de puţin în fiecare dimineaţă. În funcţie de formă fetei,

Paşii corecţi în execuţia machiajului profesional!

Paşii corecţi în execuţia machiajului

Să ştii să execuţi un machiaj profesional la domiciliu poate fi un lucru greu de obţinut pentru unele femei. Totuşi, cunoscând anumite reguli de baza în execuţia lui, acest lucru nu va fi deloc greu.

Pune-ţi privirea în valoare folosind fardurile potrivite!

Foloseste fardurile potrivite

Întotdeauna o privire seducătoare a făcut mai mult decât foarte multe cuvinte. Femeile îşi lasă de multe ori ochii să vorbească pentru ele, însă oricum, trebuie să aibă mare grijă la felul în care reuşesc să îi pună în valoare.

Regulile de aur pentru frumuseţe

Regulile de aur pentru frumuseţe

În frumuseţe, la fel ca în orice alte domenii există câteva reguli de aur de care trebuie să ţinem cont pentru a avea un aspect tânăr şi ferm cât mai mult timp. Aceste reguli nu sunt doar găselniţele specialiştilor

Sfaturi de la make-up artist

Sfaturi de la make-up artist

Orice femeie foloseşte la un moment dat un fond de ten, indiferent că o face din curiozitate, pentru că va participa la o petrecere sau chiar din obişnuinţă.