Moisture Recovery Duo - Joico - 2 x 500 ml Set şampon + balsam pentru hidratare intensă

Producător: Joico
Colecție: Seturi Duo


Pentru:
  • 171,16 Lei

  • Stoc epuizat
Adaugă in Wishlist

Setul conţine:


Moisture Recovery Shampoo Joico - 500 ml

Moisture Recovery Conditioner Joico - 500 ml


Este excelent pentru părul uscat care şi-a pierdut integritatea cuticulei şi hidratarea, dar şi pentru părul creţ sau ondulat, cunoscut pentru problemele grave de deshidratare.

Părul creţ sau ondulat se usucă deoarece are cuticulă deschisă în zonele unde se ondulează. De altfel el pierde şi foarte repede pigmentul în cazul vopsirii şi absoarbe foarte bine pigmentul rece. Această gamă protejează şi culoarea părului vopsit. Părul degradat care şi-a pierdut integritatea cuticulei şi pierde hidratarea beneficiază de aportul de cheratină pentru reparare din Quadramine Complex. Conţine Bio-Advanced Peptide Complex 2013 - este noul ingredient descoperit de laboratoarele Joico, în urmă cercetărilor ce au durat 7 ani. Practic acest ingredient reuşeşte să identifice cu exactitate locul în care "lanţul părului" este degradat şi inserează în această locaţie complexul Quadramine - complexul revoluţionar de la precedentă lansare Joico din 2007. Cum reuşeşte această? Specialiştii Joico au descoperit că porţiunile de par degradat lasă o amprenta chimică unică. Această amprenta este detectată de complexul peptidic nou descoperit, care prin bipolarizare electrică şi chimică atrage în această zona Quadramine Complex, ingredientul pe baza de cheratină cu masă mică.


Mod de folosire:


Se aplică şamponul pe părul umed şi se masează. Acesta curăţă părul şi scalpul şi are rol esenţial în începerea procesului activ, iar balsamul conţine activii necesari firului de par şi definitivează procesul început prin samponare.

Balsamul se lasă 2-5 minute pe par. Nu se aplica balsam pe scalp.


Specificaţii

Detalii
Pentru: Hidratare
Cantitate: 2 x 500 ml

Review-uri (13)

Ratingul general al produsului:

5 (13 opinii)

Spune-ţi opinia

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău
Bun
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!