Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Ser iluminator pentru albire - Anti-Aging And Illuminating Serum - Excellence D'Ecovital - Ecovital - 30 ml

Ser iluminator pentru albire - Anti-Aging And Illuminating Serum - Excellence D'Ecovital - Ecovital - 30 ml

Ser anti-rid iluminator pentru albire - Antioxidanţi şi peptide cu efect anti-age, alături de un complex iluminator avansat oferă serului o acţiune benefică complexă asupra tenului.

Arbutina, Meiritage ™ (ingredient inspirat de medicina tradiţională chineză cu rol în reducerea petelor dar şi a deshidratării) şi Wonderlight ™ acţionează conjugat si oferă strălucire tenurilor terne, uniformizează culoarea pielii, echilibrează secreţia de melanină ameliorând semnificativ aspectul pistruilor, petelor pigmentare, a celor apărute în urma expunerii excesive la soare sau cauzate de îmbătrânire.

Mod de utilizare: Se aplică dimineaţa şi seara după curăţare şi tonifiere. Efecte superioare se obţin prin asocierea cu Crema Iluminatoare Depigmentantă sau Serul Superactiv cu Vitamina C.

Recomandat tuturor tipurilor de ten.

A se păstra la temperatura camerei.

Nu conţine: ulei mineral, ulei de palmier, vaselină, coloranţi şi parfumuri sintetice, compuşi modificaţi genetic.Specificaţii

Detalii
Cantitate 30 ml

Opinii (1)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha