Frizz Control - Frizz - Moroccanoil - 50 ml Ser disciplinant pentru par rebel


  5 (5 opinii)


Producător: Moroccanoil
Colecție: Styling Line

Ser disciplinant pentru păr rebel - Frizz Control - Frizz - Moroccanoil - 50 ml

Controlul incretirii este esential pentru toate tipurile de par predispus la aparitia incretirii, indiferent daca este sanatos, uscat, cret sau drept. Elimina incretirea si controleaza presiunea statica pe orice tip de vreme. Proprietatile sale rezistente la intemperii protejeaza fara efort parul, mentinandu-l uniform, asezat si usor de coafat in conditii excesiv de uscate sau de umede. Parul isi mentine aspectul perfect in toate tipurile de clima.

Instructiuni de utilizare:
Pentru par des, aspru, incepeti prin a aplica o cantitate mica de Tratament MoroccanOil pe parul curat si uscat cu prosopul. Uscati cu foehnul pentru a elimina excesul de umezeala. Pulverizati 3-5 pompe de MoroccanOil Frizz Control de la o distanta de 25 cm de parul umed si pieptanati. Coafati ca de obicei sau permiteti parului sa se usuce in mod natural. 


Pentru un par mai subtire, uscati cu foehnul pentru a elimina excesul de umezeala. Pulverizati 3-5 pompe de MoroccanOil Frizz Control de la o distanta de 25 cm pe parul curat si umed si pieptanati. Coafati ca de obicei sau lasati parul sa se usuce natural.

Recomandare: Ulterior, pentru stralucire si protectie suplimentara se poate utiliza o cantitate mica de Tratament MoroccanOil.Specificaţii

Detalii
Cantitate: 50 ml

Review-uri (5)

Ratingul general al produsului:

5 (5 opinii)

Spune-ţi opinia

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău
Bun
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!