Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Șampon iluminator pentru părul blond - Brightening Shampoo - Blonde Life - Joico - 300 ml

  • 69,10 Lei


Disponibilitate: În Stoc
Producător: Joico
Colecție: Blonde Life

Comandă acum
Adaugă in Wishlist

Descriere

 Joico Blonde Life Brightening Shampoo-Șampon reparator hidratant special pentru întreținerea părul blond 

   Nouă gamă JOICO Blonde Life este o gamă special concepută pentru nevoile speciale de întreținere ale părului blond, care știm că este o culoare ce se confruntă cu cele mai mari probleme, respectiv uscare și degradare accelerată, precum și pierderea strălucirii sau a tonurilor create. Cu noile produse Joico Blonde Life întreținerea părului blond nu va mai fi o problemă.  

  

 Șamponul JOICO Blonde Life Brightening readuce la viață părul blond, oferindu-i curățare delicată, reparare și hidratare optimă ce redă strălucirea intensă. Conceput cu Arginină ce repară și micro-uleiuri de Monoi și Tamanu esențiale pentru hidratare profundă. Întărește fibră capilară și previne ruperea părului blond devenit fragil și casant. Părul poros devine instant moale și plăcut la atingere de o strălucire vibrantă. Șamponul curată și reface zonele slăbite, promovând un blond sănătos și plin de vitalitate.    Nu conține Sulfați! 


   Mod de folosire:  Saturați părul cu apă călduță, apoi aplicați o cantitate suficientă de Blonde Life Brightening Shampoo, care se masteaza ușor într-o spumă. Clătiti și repetați, dacă este necesar. 

  

  


Specificaţii

Detalii
Cantitate 300 ml

Opinii (3)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha