Shampoo - Normalizing Blend - Milk Shake - 1000 ml Sampon echilibrant pentru scalp si par gras


  4.83 (12 opinii)


Producător: Milk Shake
Colecție: Special Care Line


Cantitate:
Sampon echilibrant pentru scalp si par gras - Shampoo - Normalizing Blend - Milk Shake - 1000 ml 1000 ml
  • 170,00 Lei

  • În Stoc
Comandă acum Adaugă in Wishlist

Sampon echilibrant pentru scalp si par gras - Shampoo - Normalizing Blend - Milk Shake - 1000 ml

Mai mult decât un simplu șampon de curățare sau o rutină de frumusețe, Normalizing Blend Shampoo este un tratament real pentru păr și unic datorită beneficiilor uimitoare pentru scalp și păr. Formula sa conține ingredinete active din plante, uleiuri esențiale și un amestec echilibrat de surfactanți, care curăță profund și ușor în același timp, îndepărtând sebumul și rezidurile uleioase.

Ideal pentru bărbații și femeile cu păr gras, care doresc să-și curețe ușor părul, să elimine sebumul, aspectul gras și mirosul neplăcut asociat secreției de sebum.

Normalising Blend este soluția profesională de a elimina rezidurile grase, cu o acțiune de normalizare a secreței de sebum, respectând în același timp echilibrul fiziologic.

Conține:

  • un amestec de surfactanți delicați: Eliminarea sebumului cu ingredinte tradiționale poate avea, de multe ori, un efect contrar, existând acel „efect de rebound”, datorită unei acțiuni excesive de degresare a surfactantului. Amestecul conține caracteristicile nutritive și emoliente ale uleiului original, care ajută la controlul eliminării sebumului, contractând efectul de rebound.
  • Extract de coriandru organic: Extras din fructul matur și uscat al plantei de coriandru, care crește liber în țările mediteraneene, este renumit pentru proprietățile sale antioxidante. Extractul de coriandru distruge radicalii liberi, moleculele reactive care modifică funcția normală a scalpului și oxidează lipidele de sebum, creând un miros neplăcut. Acest extract contribuie la menținerea echilibrului sănătos al scalpului și părului.
  • Extract de helycrysum organic: este renumit pentru acțiunea sa de calmare și de control al sebumului. Uleiuri esențiale de cedru și coriandru: un antioxidant natural și calmant.

Specificaţii

Detalii
Cantitate: 1000 ml

Review-uri (12)

Ratingul general al produsului:

4.83 (12 opinii)

Spune-ţi opinia

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău
Bun
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!