Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Roial

Ro.ial este o companie italiană și una dintre cele mai răspândite din Europa, grație produselor sale care asigură o îngrijire completă: produse wellness, produse de decor pentru masă, o linie sanitară, dar și produse profesionale de curățare. Activitatea companiei a crescut exponențial în primii 20 de ani, iar obiectivul principal al brandului îl reprezintă calitatea produselor și o sensibilitate aparte față de bunăstarea clienților. 

Din gama Wellness/Spa face parte și ceara profesională de epilat Ro.ial. Ceara de epilat cu miere de unică folosință are o calitate superioară, fiind creată special pentru pielea normală. Produsele din această gamă au fost create din ingrediente atent selecționate, dintre care uleiuri esențiale, miere sau parfumuri care îndepărtează perfect firul de păr, hidratează pielea și o îngrijește. Ceara are o aderență mare, este transparentă și a fost concepută pentru a îndepărta eficient părul.

Un alt tip de ceară este cel cu Azulenă destinat pielii normale care nu irită și lasă pielea hidratată. Aceasta nu se îndepărtează cu mâna, ci cu ajutorul benzilor de hârtie. Pentru pielea sensibilă, Ro.ial a conceput ceara cu Titan Rosa care menține hidratarea și nu irită pielea. Tot pentru pielea normală este și ceara de epilat cu Clorofilă, iar pentru pielea delicată ceara cu ciocolată este cea potrivită pentru că hrănește pielea, lăsând-o catifelată și moale. 

Cu alte cuvinte, ceara Ro.ial este disponibilă în diverse arome, perfecte pentru o epilare rapidă și eficientă și pentru o piele fină și moale mult timp.

Încă de la prima utilizare, rezultatele vor fi garantate.

 

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)