Revoluţionarul Olaplex a apărut în magazine

Revoluţionarul Olaplex


Observăm că părul blond este şi în anul 2017 o tendinţa la mare căutare de către femeile cărora le place să fie “că scoase din cutie”. Citind diferite articole pe internet ne dăm seama că cele mai multe persoane scriu, din experienţă proprie, că este absolut contraindicat vopsirea părului acasă. Ei bine, dacă în urmă cu câţiva ani femeilor le era teamă şi de vopsirea părului în saloane pentru a evita degradarea masivă a acestuia, astăzi, vopsirea părului se transformă într-o « joacă » şi poate fi folosită şi acasă.

3 game de Olaplex, potrivite pentru orice schimbare de look

Astăzi, vom vorbi despre revoluţionarul produs Olaplex. Olaplexul este un tratament care ocupă loc în topul preferinţelor saloanelor celebre de înfrumuseţare. Acest produs poate fi folosit în timpul vopsirii sau decolorării, fără să afecteze structura părului absolut deloc. El se introduce în vopseaua de par sau în decolorant şi are rolul de a repara toate legăturile rupte provocate de tratamentele chimice din cauza căldurii. În momentul vopsirii părului, legăturile firelor de par se rup şi se separă, oferind un aspect nesănătos sau de par despicat. Ei bine, Olaplex no 1 are scopul de a repara aceste legături, pătrunzând în întregime în interiorul firului de par şi acţionând în mod benefic.

Olaplex no 2 este un tratament care se foloseşte după procesul de colorare, fiind folosit la fel că un balsam de par. După vopsire se aplică tratamentul Olaplex no 2, se lasă să acţioneze cel puţin 10 minute şi poi se clăteşte părul, se şamponează şi se aplică balsamul sau masca hidratantă folosită de dvs.

Olaplex no 3 este tratamentul care va fi de mare ajutor dacă obişnuiţi să folosiţi apărături de styling, placă de par sau ondulator. Acest produs ajută la repararea legăturilor rupte din cauza proceselor termice sau din cauza colorării părului.

Cu alte cuvinte, substanţele prezente în produsul Olaplex reconfigurează structura părului, acţionând în profunzime şi făcând-l să arate strălucitor şi foarte sănătos.

Vopsire la domiciliu în condiţii de salon

Tratamentul Olaplex poate fi folosit cu succes acasă, chiar şi de cele mai neîndemânatice mâini. El are un efect calmant puternic şi ajută la reînvierea părului uscat şi deteriorat. Este un tratament care reţine umiditatea firelor de par, reconectand legăturile rupte şi poate fi folosit pe toate tipurile de par, indiferent că vorbim despre o textura de par fin sau aspru.

În cazul în care sunteţi pe punctul de a va vopsi părul acasă trebuie să ştiţi că Olaplex trebuie să fie introdus în vopseaua de par sau decolorant. După vopsirea părului se aplică Olaplex pe tot părul şi se lasă să acţioneze câteva minute. Urmează samponarea, şi clătirea, însă poate fi lăsat în par pentru a acţiona că o loţiune de decapaj. Simplu şi non-toxic.

Produsul profesional Olaplex poate fi comandat de pe glamis.ro, iar rezultatul este garantat. De asemenea, est eimportant să menţionăm faptul că produsul are efecte de lungă durata, iar părul va avea un efect vizibil mai sănătos.


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha