Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

DNA Protection Expert

Codul ADN deteriorat este unul dintre efectele dezastruoase cauzate de oxidanți, care contribuie activ la îmbătrânirea pielii.

Cu puterea combinată a naturii și progresul biotehnologic modern, aceste procese pot fi inhibate semnificativ. Pentru a lupta eficient împotriva consecințelor vizibile ale stresului oxidativ, Purlés a proiectat o nouă linie de produse: DNA Protection Expert. Stresul oxidativ este o pierdere a echilibrului între producția și neutralizarea radicalilor liberi. Formula complexă a ingredientelor active, inclusiv complexul anti-poluare cu uleiuri, sistemul Triple VitC și complexul antioxidant, neutralizează oxidanții nocivi pentru codul ADN celular, oferind o acțiune eficientă anti-îmbătrânire. Componentele naturale ale produselor facilitează menținerea echilibrului funcțiilor pielii și, în combinație cu molecule avansate (Lipochroman®, ADN-Protective Active, Anti-Pollution Active), acestea reduc efectele cauzate de factori externi negativi, cum ar fi poluarea sau radiațiile ultraviolete.

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)