Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Clinical Repair Care

O linie intensă pentru tratamentul anti-îmbătrânire care poate fi utilizată solo sau ca supliment și tratament la tratamentele medicale. 

Include produse pentru menținerea efectelor tratamentului și stimularea proceselor de autoreparare. Combină inovația medicală, eficacitatea și siguranța cu plăcerea și ușurința de utilizare. Rețetele de produse bogate în ingrediente cu eficacitate clinică constituie un program complex de regenerare a pielii. Clinical Repair Care este un supliment perfect pentru tratamentul invaziv, dar poate fi folosit și ca terapie alternativă. Produsele pe bază de Matrixyl synthe 6, Colageneer și aminoacizi previn pierderea tensiunii și flexibilității, redau potențialul genetic al pielii tinere și stimulează intens procesele de regenerare a pielii. Îmbunătățesc instantaneu starea pielii și netezesc vizibil ridurile. Aceste produse activează mecanisme de regenerare, oferind rezultate de întinerire de lungă durată, care sunt măsurabile și vizibile.

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)