Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Purlés

Purlés este o combinație de ingrediente atent selecționate din natură, combinate cu ingrediente obținute prin tehnici inovative de biotehnologie. Reprezintă o terapie wellness ce relaxează și în același timp are efecte vizibile. Ne permite sa transformăm orice tratament într-o ceremonie a simțurilor.

Produsele noastre au fost create pentru saloane de infrumusețare, clinici și spa-uri ce doresc să ofere clienților cele mai bune soluții de îngrijire și infrumusețare. Aspirăm să ținem întotdeauna pasul cu dezvoltările din industria de infrumusețare. Întotdeauna preocupați de întrecerile standardelor și mulțumirea până și a celor mai greu de satisfăcut clienți sunt părți fundamentale ale filozofiei noastre. Brandul Purlés a fost creat din dorința de a transforma tratamentele zilnice în ceremonii memorabile. În opinia noastră, această schimbare reprezintă viitorul terapiilor profesionale.

HydraOxy Intense Gama intens regenerativa


Clinical Repair Care O linie intensă pentru tratamentul anti-îmbătrânire care poate fi utilizată solo sau ca supliment și tratament la tratamentele medicale.


Pure Rebalancing Ceremony Gamă inovatoare de îngijire împotriva tenului gras, mixt și acneic.


Redness Stop System Produse cosmetice profesionale împotriva roșeții pielii


Afişare 1 - 12 din 65 (6 pagini)