Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

ProNails

Brandul ProNails a fost înființat în 1981 de către Catherine Claus, care a fondat prima companie belgiană specializată în produse de unghii profesionale. Sediul companiei se află în Brasschaat, North-East Antwerp, însă acest brand s-a extins, ajungând să producă în 45 de țări. Scopul companiei a fost încă de la început unul sigur: acela de a asigura mâine frumoase și automat, unghii frumoase.

ProNails îmbină frumusețea și calitatea

Prin dezvoltarea continuă, ProNails își propune să devină lider mondial în materie de produse destinate îngrijirii unghiilor deoarece se pune accentul pe calitate, inovație și creștere, fiind un adevărat partener de frumusețe.

ProNails este un partener de încredere care oferă produse de top de îngrijire a unghiilor, inspirând consumatorii cu o înaltă precizie și calitate, menite să redea încrederea în sine.

ProNails oferă eleganță în orice moment și cu fiecare ocazie datorită produselor sale care oferă un plus de încredere și rafinament. Mâinile și unghiile noastre ne reprezintă de fiecare dată, mai ales atunci când vine vorba despre despre limbajul nonverbal, de gesturi sau de ticuri pe care le folosim uneori pentru a ne face mai bine înțeleși, iar mâinile frumoase trebuie să poarte și manichiura corespunzătoare pentru a avea un look expresiv. Așa că, pentru a te bucura de un confort maxim, ProNails îți pune la dispoziție câteva produse destinate îngrijirii manichiurii sau pedichiurii pentru a obține cele mai bune rezultate chiar și acasă. 

Așadar, ProNails pune la dispoziție o serie de geluri UV destinate oricărei femei care dorește unghii mai rezistente și mai frumoase. Astfel că gelul UV ProNails este ușor de aplicat, are un aspect natural, putând fi aplicat la salon de către cei mai iscusiți profesioniști, pas cu pas. Unghia va fi sculptată, iar apoi uscată sub lumina UV. Întregul proces durează aproximativ o oră, însă vei avea o manichiură mai frumoasă și mai rezistentă până la 4 săptămâni. 

Gelurile sunt disponibile în culori diverse, astfel că ProNails gel Color asigură ultimele tendințe în materie de culori, fie că este vorba despre culori aprinse și îndrăznețe, fie despre nuanțe naturale, acest gel este ideal pentru persoanele care își doresc mâini mai frumoase și o manichiură pe măsură. Gelurile disponibile în mai multe culori se îndepărtează după aproximativ 4 săptămâni cu o soluție ușoară, iar în acest timp este bine ca unghiile să fie hidratate permanent cu ajutorul tratamentului pentru unghii ProNails. 

Acest tratament ajută unghiile subțiri și fragile să-și recapete tăria, datorită faptului că este compus din calciu și keratină. De asemenea, Gloss It Up-ul este un tratament strălucitor care se poate aplica chiar și pe unghiile cu gel, dându-le strălucire intensă, reîmprospătare și prelungind intensitatea lacului de unghii datorită proprietăților de strălucire și sigilare.

Pentru unghii strălucitoare și naturale, oja ProNails este special concepută pentru a înfrumuseța unghiile, grație formulei sale de uscare rapidă, care oferă un plus de strălucire, finisare și o acoperire perfectă. Aceasta se aplică ușor, este rezistentă și nu conține formaldehida și toluen care pot periclita sănătatea unghiilor.

Spune ProNails unghiilor frumoase!

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Ultimele articole


Cele mai frumoase modele de unghii cu gel în 2017

Cele mai frumoase modele de unghii

Un aspect sănătos al unei unghii este dat de către o nuanță roz translucid și de către o suprafață ușor convexă. Sub cuticulă, de obicei este prezentă baza germinativă, adică locul în care se formează unghia și unde crește.