Produse din gama System Professional Hydrate de la Wella

System Professional Hydrate


În cazul în care nu ați mai trecut de mult pe la salon este bine totuși să vă bucurați în orice moment de un păr frumos și hidratat. Atât razele puternice ale soarelui, cât și frigul degradează părul, așadar în orice anotimp este necesar să-l revigorăm așa cum se cuvine, folosind tratamente hidratante intensive. Măștile hidratante nu trebuie să lipsească din ritualul de îngrijire, la fel și produsele hidratante.

De multe ori produsele din comerț ne usucă părul, iar încercările noastre de a-l menține hidratat vor fi în zadar. Vestea bună este că au apărut produsele profesionale destinate acestei probleme, de a menține părul hidratat și frumos, iar specialiștii de la Wella Professionals au grijă tot timpul să introducă produse profesionale destinate tuturor problemelor părului și ale scalpului.

De 133 de ani de inovație și performanță, Wella transformă toate visele ce țin de frumusețea părului în realitate. Prin gama System Professional Hydrate, specialiștii au combinat cercetarea științifică cu tehnologiile de ultimă generație pentru a-i oferi părului soluția perfectă în materie de hidratare și îngrijire. Compoziția gamei oferă sisteme personalizate de îngrijire, flexibile, care acoperă nevoile tuturor tipurilor de păr. Astfel, tehnologiile din această gamă sunt:

 • SP Essential Care ce conține șampoane cu formule speciale, care creează baza aplicării celorlalte tratamente;
 • SP Intensive Care este formată din tratamente sub formă de mască, ce conțin concentrații maxime, emulsii sau seruri ce folosesc o tehnologie avansată și de ultimă oră;
 • SP Express Care compusă din tratamente care acționează rapid sau tratamente leave-in care îi oferă părului beneficii imediate;
 • SP Personalized Care conține infuzii, care combinate cu măștile SP îi conferă părului o îngrijire personalizată;
 • SP Finishing Care îi conferă părului o îngrijire finală pentru a putea fi coafat cu ușurință.

Gama System Professional Hydrate este concepută special pentru părul normal sau uscat și conține o formulă specială Active Moisture Complex, care îi conferă părului hidratare de lungă durată și protecție intensivă împotriva uscării. Cele mai importante ingrediente care stau la baza acestei game sunt: glicerina, fructoza, glucoza și D-Panthenol care hrănesc părul în profunzime și îl protejează de factorii care contribuie la uscarea lui. Această colecție cuprinde:

 • Șampon hidratant - System Professional Hydrate Shampoo care are rolul de a hidrata eficient părul uscat și degradat mult timp, fără a-l încărca.
 • Hydrate Shampoo este un șampon ce hidratează părul uscat sau normal, curățându-l blând și asigurându-i hidratare pentru o lungă perioadă de timp. Șamponul conține o tehnologie care protejează părul împotriva uscării, făcându-l plăcut la atingere și îmbunătățindu-i pieptănarea și aranjarea.
 • SP Hydrate Shampoo este un component esențial care hidratează părul în profunzime, apărându-l de factorii care îl degradează.
 • Balsam hidratant System Professional Hydrate Conditioner - lasă părul mătăsos, îl hidratează în profunzime și îl protejează împotriva uscării și degradării.
 • SP Hydrate Conditioner este un balsam pentru părul uscat și aspru, ce îl face mai puternic și moale de la rădăcină și până la vârfuri.În urma folosirii, părul devine moale și extrem de plăcut la atingere și nu în ultimul rând va avea parte de o hidratare de lungă durată și intensivă.
 • Mască hidratantă System Professional Hydrate Mask este un tratament care îi conferă o hidratare intensivă părului, nu îl încarcă, iar părul devine mai suplu, având o protecție de lungă durată împotriva uscării și degradării. Această este ideală pentru părul gros sau normal.
 • SP Hydrate Mask este o mască sub forma unui tratament care îi conferă părului o hidratare de lux. Ingredientele active hidratează părul uscat și îl protejează împotriva uscării, îmbunătățindu-i astfel pieptănarea. Aceasta se aplică pe părul umed pe de la vârfuri și până spre rădăcină, se masează ușor, se lasă să acționeze câteva minute, iar apoi se clătește.
 • Infuzie hidratantă System Professional Hydrate Infusion îi conferă părului o extra hidratare, fiind un tratament personalizat, care protejează părul împotriva uscării.
 • SP Hydrate Infusion sunt fiole hidratante care protejează și hrănesc părul uscat. Formula Active Moisture Complex conține substanțe active care hidratează intens părul, iar glicerina este un agent de hidratare ce reglează nivelul hidratării. D-Panthenol protejează părul împotriva uscării și îl hidratează, iar fructoza și glucoza ajută la reținerea umidității în păr. Toate aceste substanțe se ancorează adânc în firul de păr, conferindu-i o hidratare maximă. Modul de aplicare este unul simplu, astfel că se adaugă o doză de Hydrate Infusion 5ml la 25ml de masca intensive SP, obținându-se o pastă omogenă. Aceasta se aplică pe părul umed, se lasă să acționeze aproximativ 5-10 minte, iar apoi se clătește părul. De asemenea, efectul poate fi intensificat cu ajutorul căldurii.
 • System Professional Hydro Finish pe lângă faptul că îi conferă părului o hidratare intensă, aceste produse îl fac să devină extrem de mătăsos, moale și cu un aspect vizibil mai sănătos.

Așadar, pentru o îngrijire corespunzătoare a părului, cu ingrediente atent selecționate, gama System Professional Hydrate de la Wella te ajută să obții un păr mai moale, mai mătăsos și mai hidratat de la doar câteva utilizări.

Produsele din această gamă pot fi comandate foarte ușor de pe Glemis la prețuri foarte bune și livrări rapide.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha