Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Prada

Prada este o casă de modă de lux italiană, specializată în genți de piele, pantofi, accesorii, dar și parfumuri, fondată în 1913 de către Mario Prada. Prada produce acum îmbrăcăminte și încălțăminte atât pentru femei, cât și pentru bărbați, combinând rafinamentul modern cu avangardismul. De asemenea, Prada activează și în sectoarele de ochelari, telefoane mobile și parfumuri. Fiind prezent pe piața parfumurilor de lux, brandul propune parfumuri predominate de aceleași note: Iris, flori de portocală, tuberoză și violete. 

Prada dispune de o întreagă linie de parfumuri atât pentru bărbați, cât și pentru femei, folosind cele mai bune ingrediente pentru a le da viață parfumurilor. 

Prada are în gama sa o varietate de arome, dintre cele mai diverse, iar Prada L'Eau Ambrée, creat în 2009 încorporează chihlimbarul, lămâia și florile de mai, iar patchouli și vanilia sunt nuanțe elegante și moderne. Irisul din compoziția sa, pătrunde în piele încă din primele secunde, creând o mantie ce îți învăluie trupul. Fiind un parfum oriental și floral, acesta îmbină perfect clasicul cu modernul, rezultând în cele din urmă o aromă care se i se potrivește perfect fiecărei femei.

Pentru femei cu o viziune modernă, Prada a creat un parfum care are foarte mult succes în această direcție. Prada Milano Infusion d’Iris ne invită să călătorim împreună în lumea magică a florilor, astfel că irisul italian este completat de notele subtile de mandarin, tămâie, vetiver și rășină benzoică. Aroma este una ușoară, iar parfumul poate fi folosit vara sau primăvara, punând în evidență o atitudine senzuală, care abundă de libertate.

Prada Infusion De Fleur D'oranger Perfume are o aromă care se potrivește de minune vara, fiind compus din citrice proaspete, cum ar fi: mandarina, portocala, extrasul din portocală amară sau florile de portocal. Toate acestea sunt urmate și combinate frumos cu irisul, lute sau galbanum, iar notele de bază sunt: vetIver, cedrul, tămâia sau benzoinul. Acest parfum este dedicat femeilor romantice și moderne pentru că inspiră prospețime, lejeritate și puritate, fiind ideal pentru zilele de vară. 

Un alt parfum pentru femei pe care ni-l propune Prada este Prada Candy, un parfum seducător, care te înfășoară într-un farmec impulsiv. Cu ajutorul acestui parfum gurmand, avem posibilitatea să călătorim într-o lume a feminității, grație amestecului de ingrediente, format din: caramel, mosc, vanilie și benzoin, ce îți dau un aer sofisticat, senzual și libertin. 

Pe lângă toată această gamă destinată femeilor, Prada pune la dispoziție și o serie de parfumuri pentru bărbați, iar unul dintre toate aceste parfumuri este Prada Amber Pour Homme. Acesta este un parfum cu o aromă plăcută, cu note fructat-lemnoase, destinat în mod special bărbaților încrezători pentru că oferă prospețime oricând, moderație, farmec și stil. 

Notele sale de mandarină, extras de portocală amară, cardamom sau bergamotă sunt îmbinate perfect cu florile de portocal, mosc, smirnă, geranium și vetiver. Notele de bază ale acestui parfum sunt: lemnul de santal, vanilia, șofranul, tonka, patchouli sau Galeopsis ladanum. Parfumul este ideal pentru zilele călduroase de vară pentru că oferă un aspect de prospețime și rafinament ce durează mult timp. 

Aceste parfumuri originale, de lux sunt concepute special atât pentru femei, cât și pentru bărbați, având mirosuri radiante și de o calitate rară. Intră în lumea aromelor oferite de Prada!

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Ultimele articole


Tu ştiai ce parfumuri au fost în preferinţelor reginelor?

Ce parfumuri foloseau reginele

Se spune că parfumul este arma seducţiei a unei persoane. De fapt, încă din cele mai vechi timpuri, parfumul a fost folosit pentru a reflectă personalitatea, mai bine decât hainele pe care le purtăm sau bijuteriile alese.