Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Pigment concentrat violet cenusiu - .21 Violet Ash - Ultra Concentrated Pure Pigment - Alfaparf Milano - 8 ml

  • 14,30 Lei

  0 opinii / Spune-ţi opinia


Disponibilitate: Stoc epuizat
Producător: Alfaparf Milano
Colecție: Pigments

Adaugă in Wishlist

Descriere

Pigment concentrat violet cenușiu - .21 Violet Ash - Ultra Concentrated Pure Pigment - Alfaparf Milano - 8 ml - este un produs profesional de ultimă generație ce poate fi utilizat pentru personalizarea oricărui tip de serviciu: culoare, îngrijire, formă, stil.
Acest pigment inovator de la Alfaparf Milano oferă posibilități diverse de mixare, cu rezultate uimitoare în ceea ce privește intensitatea și multitudinea de tonalităti. Adăugând o cantitate optimă de pigment în amestec, poate fi folosit atât pe părul natural, cât și pe cel vopsit sau alb, având ca efect accentuarea anumitor nuante, adăugarea altora noi, corectarea celor nedorite, iar pe lângă toate acestea produsul adaugă părului un plus de strălucire.

Rezultate:

Pigmenții Ultra Concentrated Pure Pigment - Alfaparf Milano se pot adapta la orice pH, fiind astfel utilizați eficient în toate serviciile - vopsit, tratamente cu cheratină, tratamente cu șampon, balsam sau mască, fiind compatibili cu:
1) apa - rezultă corectarea culorii (re-pigmentare)/ plus un aport maxim de strălucire;
2) vopsea - rezultă stimularea sau crearea de noi nuanțe;
3) cheratina - pentru intensificarea, îmbogățirea și corectarea culorii inițiale a firului de păr;
4) masca de păr - pentru prima colorare a părului natural; astfel se adaugă reflexe și se reîmprospatează culoarea naturală a părului;
5) șampon, mască sau fiolă tratament - pentru tratamente profesionale, complete, de îngrijire, reîmprospătare și colorare a părului;
6) produsele din gamele profesionale Lisse Design sau Hydratexture Alfaparf Milano - pentru servicii complete de remodelare, intensificare, reîmprospătare și colorare;
7) produsele din gama Semi di Lino și S4U (spumă sau gel) Alfaparf Milano - cu scopul de a particulariza orice tip de styling sau coafuri, adăugându-le acestora un plus de culoare.

Efect:

- VIOLET ASH .21 - ideal pentru amplificarea tonurilor reci de blond/ revitalizarea părului alb grizonat, neutralizând tonurile nedorite de galben;

Pentru crearea de noi nuanțe/ culori se amestecă Ultra Concentrated Pure Pigment + vopsea.


Mod de utilizare:

În funcție de intensitatea sau tonul urmărit, se aplică cantitatea necesară, se verifică la fiecare maxim 10 minute. Timpul de acționare depinde de starea părului și rezultatul dorit.
Pentru rezultate optime înainte de folosire citiți instrucțiunile de utilizare din interior. Doar pentru uz profesional!


Specificaţii

Detalii
Cantitate 8 ml

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha