Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Perfector de legaturi - Bond Perfector No.2 - Olaplex - 525 ml

Bond perfector Nr.2 - ESTE un multiplicator de legaturi - NU este un tratament de condiționare!

Bond perfector Nr.2 NU este un produs opțional. Nr.2 este absolut necesar, după fiecare serviciu unic atunci când se utilizează Olaplex, intrucat acesta face si el parte din sistemul Olaplex. Nr.1 are menirea de a ajuta la atenuarea daunelor în timpul vopsirii, decolorarii și a procesului de relaxare. Procesul nu se opreste aici, ci este continuat de Bond perfector Nr.2. Prin urmare Nr.2 nu este un activator, neutralizator, un produs de sigilare sau un balsam. Nr.2 conține același ingredient activ ca Nr.1. Bond perfector Nr.2 găsește legăturile de hidrogen sulfurat singulare și reface legaturile chimice dintre ele, actiune ce are loc adanc in interiorul fibrei capilare, fără ca procesul efectiv de vopsire sau decolorare sa afecteze structura naturala a firului de par.

Aceasta este a doua etapă a sistemului Olaplex!

Acest produs se aplica in cantitate suficienta la sfarsit, dupa samponare, dupa ce stergeti parul cu prosopul. Puteti aplica o cantitate generoasa de Formula Diluata Olaplex inainte de tot procesul pentru rezultate si mai bune. Lasati sa actioneze minim 5 minute, apoi, fara sa clatiti, aplicati o cantitate generoasa de No.2 Bond Perfector (15 ml) si pieptanati. Lasati sa actioneze minim 10-20 de minute.
No.2 Bond Perfector poate fi folosit si ca o lotiune inainte de tunsoare. Noi întotdeauna cerem sa fie urmat de clătire, samponare și folosirea balsamului pe client,  înainte de a parasi salonul. Acesta poate fi lăsat pe o perioadă mai lungă de timp, urmand sa samponati și sa folositi balsamul la domiciliu. Pentru o ingrijire personalizata puteti sa folositi samponul si balsamul favorit. De asemenea puteți face un tratament profund de aplicare a balsamului,  după ce Nr.2 a fost aplicat.

Utilizări suplimentare pentru No. 2 Bond Perfector:

1. In timpul procesului de vopsire a clientului - se aplică din belșug pe parul uscat sau umed, de la mijlocul lungimii parului spre capete, ca un tratament suplimentar. Aceasta este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a pregati parul pentru un dublu proces înainte de styling.
2. Ca o loțiune inainte de tunsoare.
3. Utilizati în loc de sampon sau balsam în coloranții direcți pentru a dilua.


Opinii (2)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha