Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Parlux

Parlux este o companie modernă și dinamică, italiană ce oferă tehnologii inovative de design, asamblare, testare și asistență în ceea ce privește produsele profesionale de îngrijire a părului. Parlux colaborează cu cele mai moderne saloane de coafură și răspunde celor mai exigente nevoi, dispunând de o gamă largă de produse profesionale care satisfac cerințele, dovedind performanță și fiabilitate. 

Produsele Parlux au un design estetic, linii clare și simple ce garantează o ergonomie perfectă și simplitate în utilizare. Simplitatea este caracteristica principală a produselor Parlux, fiind realizate din materiale moderne de înaltă calitate. 

Calitatea și durabilitatea definesc produsele Parlux, astfel că fiecare motor al aparaturii garantează cel puțin 2000 de ore de funcționare și eficiență maximă. Temperatura se poate calibra, sunt silențioase, nu au vibrații, ceea ce le oferă echilibru. De asemenea, acestea sunt caracterizate și de o calitate superioară, fiabilitate și respectă cele mai înalte standarde internaționale și de siguranță, fiind realizate din materiale puternice, inclusiv la exterior.

În toate aceste standarde se încadrează și uscătoarele de păr Parlux, utilizate de profesioniști ce oferă rezultate deosebite. Cu un design modern, uscătorul Parlux menține sănătatea părului, este extrem de ușor de folosit, având un cablu de 3 m lungime. 

Grație tehnologiei ionice și din ceramică, uscătorul are o putere de 2150 W ce permite o uscare rapidă, are 4 trepte de temperatură, 2 viteze și un buton de răcire. Produsul oferă o uscare și o fixare perfectă, combinând tehnologia modernă cu designul atrăgător. Este un produs practic ce asigură performanță datorită componentei ceramice care lansează ioni, oferindu-i părului strălucire și un aspect plăcut. 

Cele mai mari performanțe le asigură și ondulatorul de păr Parlux care asigură obținerea celor mai spectaculoase bucle. Prevăzut cu un mâner fix, cablu rotativ și comutator de lumină, ondulatorul Parlux oferă cea mai bună calitate și cele mai frumoase coafuri. 

Precizia și calitatea își pun cuvântul când vine vorba de acest produs pentru că are capacitatea de a distribui uniform căldura pe firele de păr, le protejează și nu le degradează în niciun fel, fiind recomandat de specialişti în hairstyling pentru a obține bucle atrăgătoare și sexy care întorc priviri. 

Așadar, pentru un plus de strălucire și performanță, produsele Parlux sunt concepute special pentru cele mai seducătoare coafuri.