Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

OPI

O companie dedicată frumuseții profesionale, cu o istorie de aproximativ 35 de ani, OPI a fost o afacere de familie, care însă ulterior, a devenit cel mai mare brand de îngrijire profesională a unghiilor din întreaga lume. Fiind un lider în industria frumuseții și îngrijiri unghiilor, OPI și-a propus să le ofere clienților săi numai produse de o calitate superioară, având în spate o întreagă echipă de profesioniști al cărui obiectiv îl reprezintă siguranța consumatorilor. OPI este recunoscut și pentru faptul că are o gamă completă cu peste 200 de nuanțe profesioniste, ce le asigură clienților un nivel ridicat de profesionalism. 

OPI - Un adevărat joc al culorilor

Cu o gamă de produse variate, OPI, lansează în fiecare sezon o paletă unică de culori care pot fi asortate la orice ținută și care i se potrivesc fiecărei femei. Majoritatea vedetelor de la Hollywood folosesc produsele OPI, declarându-se extrem de mulțumite de ele, vedete cum ar fi: Justin Bieber, Katy Perry, Serena Williams, Selena Gomez sau Mariah Carey sunt doar câteva celebrități care utilizează aceste produse.

OPI are în gama sa largă de produse o pensula care face minuni. Astfel, PRO Wide Brush face ca oja să se aplice extrem de ușor și repede, fără a mai fi nevoie de retușuri, având o uniformizare perfectă, iar culoarea se usucă foarte repede și durează. Nuanțele sunt variate, pe gustul fiecăruia pentru că OPI îmbină foarte bine clasicul și contemporanul, având nuanțe calde și reci, sidefuri și mate, până la violente sau dulci, casual sau glam.

Lacurile de unghii OPI sunt îmbogățite cu o formulă concepută cu extracte de mătase, pentru o uniformizare și o finisare strălucitoare, care nu lasă imperfecțiuni. Oja nu afectează unghiile, nu le îngălbenește, menținându-le rezistente și finisate. De asemenea, aceasta nu se cojește, dar se îndepărtează extrem de rapid. Unghiile sunt îmbrăcate în nuanțe ce atrag atenția oricui, cu o strălucire captivantă și un aspect irezistibil și un luciu desăvârșit.

De asemenea, OPI pune la dispoziție și o gamă completă de tratamente care întărește unghiile, fiind destinată în mod special unghiilor casante și fragile. OPI Nail Envy Original conține formule îmbogățite cu proteină, extract de grâu și calciu care transformă unghiile, făcându-le mai fortificate, mai puternice și mai lungi. În doar o lună, unghiile exfoliate sunt vindecate complet, aplicându-se în fiecare zi câte un strat, iar după o săptămână se îndepărtează cu acetonă și se reia tratamentul.

OPI are la activ peste 200 de nuanțe, destinate fiecărui sezon și pe gustul fiecăruia. Aceste produse înglobează romantismul, seducția, eleganța și splendoarea, fiind destinate tuturor femeilor. Cu alte cuvinte, adevărate surse de inspirație pentru foarte mulți creatori și iubitori de frumos.

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Ultimele articole


Ce modele de unghii se poartă în 2017?

modele de unghii

În topul primelor lucruri observate la o femeie se află unghiile, așadar putem afirma că acestea reprezintă imaginea femeii. Ce poate fi mai plăcut decât o manichiură perfectă ca această să fie și în trend cu noile tendințe

Cele mai frumoase modele de unghii cu gel în 2017

Cele mai frumoase modele de unghii

Un aspect sănătos al unei unghii este dat de către o nuanță roz translucid și de către o suprafață ușor convexă. Sub cuticulă, de obicei este prezentă baza germinativă, adică locul în care se formează unghia și unde crește.