Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Nina Ricci

Nina Ricci a devenit un adevărat succes în istoria croitoriei și a parfumurilor. Maria Ricci, un designer de modă de origine italiană s-a remarcat ca un brand de succes datorită produselor sale inovatoare, pline de feminitate, rafinament și romantism. În același mod sunt caracterizate și parfumurile Nina Ricci care se bucură de un real succes în rândul produselor de lux. 

Esența eleganței și a feminității

Parfumurile Nina Ricci te poartă într-o lume a fanteziilor, iar Nina Ricci L'extase este îndrăzneț, feminin și misterios, purtându-te într-o poveste captivantă a aromelor. Cu ajutorul piperului roz, piersicii și perelor îți vei pune în evidență senzualitatea, iar notele de trandafir, florile albe, iasomia și zmeura îți prezintă un capitol al eleganței și al pasiunii. Notele de bază ale acestui parfum sunt vanilia, ambra, moscul, caramelul, patchouli, cedrul de Virginia și rășina benzoică de Siam care te învăluie în mister și senzualitate.

Pentru femeile cu o frumusețe și putere interioară aparte, Nina Ricci Premier Jour îți răsfață trupul și sufletul. Mandarina și gardenia sunt notele sale de vârf, fiind o combinație proaspătă și de-a dreptul încântătoare, iar orhideea, migdalele și măzărichea combinate cu lemnul de santal și moscul te vor duce într-o lume încântătoare, ce îți evidențiază adevărata feminitate, fiind un adevărat atu de încredere și frumusețe.

O nouă versiune a parfumului Nina din 2006 este cel apărut în 2013, un adevărat parfum fructat fresh și acvatic. Nina Ricci L'Eau îți dezvoltă simțurile cu notele de mandarină, măr, grapefruit și neroli, iar notele subtile de apă, combinația de bergamotă și cireşe îi dau parfumului un aspect revigorant și proaspăt, iar moscul ce stă la baza lui îi conferă o notă romantică și pozitivă. 

Senzualitatea, luxul francez și tandrețea nu au fost îmbinate mai bine nicicând. Acum, Nina Ricci Nina este o combinație de arome dulci-amărui care te vor cuceri instantaneu. Citricele și în mod special lămâia calabria sunt notele de vârf ale parfumului, iar vanilia, pralinele, maracuja și bujorul te învăluie în delicatețe și rafinament. Notele de bază sunt moscul alb, cedrul și lemnul de măr, această combinație fiind o adevărată încântare pentru toate simțurile. 

Așadar, parfumurile Nina Ricci te ajută să descoperi o lume plină de aventură, grație ingredientelor sale lemnoase și florale care abundă de prospețime, delicatețe și originalitate. 

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Ultimele articole


Parfumuri seducătoare pentru o primăvară excepțională

Pafumuri seducatoare

Parfumurile erau considerate odinioară o amprentă sugestivă a eleganței și a luxului, fiind purtate mai ales de către persoanele din înalta societate.