Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Nded

NDED este caracterizat de o gamă ridicată de produse de înaltă calitate, la un preț extrem de avantajos. Fie că mergi la salon sau alegi să-ți procuri propriile produse NDED, acestea sunt destinate frumuseții unghiilor fiecărei persoane. Produsele NDED sunt fabricate în Germania, fiind certificate și folosite în întreaga Europă. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă, specializate pentru fiecare etapă de îngrijire a unghiilor. 

Manichiură impecabilă și de durată cu produsele Nded

Unghiile cu gel sunt în trend de ceva vreme încoace pentru că oferă avantajul de a avea o manichiură impecabilă, cu un aspect natural și o strălucire aparte care nu se poate obține prin aplicarea unei simple oje. Unghiile cu gel se pot purta atât lungi, cât și scurte, oferind un aspect plăcut ce modelează personalitatea. 

Manichiura este oglinda unei persoane și indiferent de statut sau cultură, aceasta trebuie îngrijită corespunzător. Pentru a economisi timp în refacerea manichiurii, lucru care se poate întâmpla de cel puțin două ori pe săptămână pentru că există dezavantajul ca oja să sară, NDED oferă o soluție de care ar trebui să profite toate femeile. Gelul UV 3/1 NDED este realizat special pentru construcția unghiilor, fiind transparent, iar acest lucru permite realizarea unor modele diferite pe unghii, de la printuri, la french sau se poate opta și pentru un aspect cât mai natural.

Gelul UV este conceput pentru aplicarea unghiilor, având o densitate medie și se poate utiliza atât la tipsuri, cât și la șablon. Acesta se usucă rapid la lumina lămpii, aproximativ 2-3 minute, însă timpul de uscare variază în funcție de capacitatea lămpii. Se folosește de asemenea pentru straturile de gel - bază sau construcție și sigilare. 

Avantajele unghiilor cu gel UV:

- Sunt mai rezistente decât unghiile naturale care nu cresc suficient sau care se exfoliază sau se rup. Unghiile cu gel sunt o alternativă pentru a avea mâini frumoase și o manichiură îngrijită;

- Unghii mai lungi, asta în cazul în care unghiile naturale nu pot rezista prea mult timp, construcția cu gel este perfectă pentru acest lucru;

- Modele variate - gelul permite realizarea unor modele deosebite, realizându-se o adevărată artă a culorilor și modelelor;

- Asigură forma dorită;

- Unghiile rupte se pot reface cu ușurință, grație acestui gel.

Gelul UV NDED se poate aplica atât pe unghia naturală, cât și pe tipsuri sau extensii, nu creează senzația de arsură și cel mai important, nu îngălbenește unghia. De asemenea, paleta de culori este una destul de largă, iar cu puțin talent și creativitate, se poate realiza o adevărată artă pe unghii.

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Ultimele articole


Ce modele de unghii se poartă în 2017?

modele de unghii

În topul primelor lucruri observate la o femeie se află unghiile, așadar putem afirma că acestea reprezintă imaginea femeii. Ce poate fi mai plăcut decât o manichiură perfectă ca această să fie și în trend cu noile tendințe

Cele mai frumoase modele de unghii cu gel în 2017

Cele mai frumoase modele de unghii

Un aspect sănătos al unei unghii este dat de către o nuanță roz translucid și de către o suprafață ușor convexă. Sub cuticulă, de obicei este prezentă baza germinativă, adică locul în care se formează unghia și unde crește.