Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Mary Cohr

Încă din 1972, cosmeticele Mary Cohr au fost considerate de-a lungul timpului rodul științei pentru că este una dintre puținele companii din lume care au fost certificate în conformitate cu cele mai înalte standarde de fabricație. Linia de produse Mary Cohr îi poartă numele terapeutului în frumusețe Madame Mary Cohr. Gama de cosmetice include produse destinate frumuseții pielii care pot fi utilizate atât în saloane profesioniste, cât și acasă. Produsele includ patru tipuri de tratamente ideale care întineresc vizibil pielea. Acestea includ tratamente de aromaterapie, tratamente faciale și pentru corp, dar și tratamente de frumusețe și îngrijire destinate bărbaților.

Deși nu există nicio rețetă a tinereții fără bătrânețe, produsele Mary Cohr pot preveni îmbătrânirea, oferind hidratare și hrănire.

- Din gama cremelor antirid Mary Cohr face parte crema Wrinkle Smoothing care previne apariția semnelor de oboseală și de îmbătrânire, redând elasticitatea pielii și adăugându-i luminozitate și tinerețe. De asemenea, aceasta protejează pielea de efectele dăunătoare ale mediului sau de radicalii liberi, iar pielea devine mai tânără pe zi ce trece, redându-i un efect luminos. Un adevărat beneficiu al cremei este acela că reface celulele moarte și îmbunătățește elasticitatea pielii, astfel că ridurile vor fi vizibil reduse.

- Puritatea și matifierea se realizează acum mult mai ușor pentru că Mary Cohr pune la dispoziție o gamă largă de produse destinate acestui lucru. De exemplu, crema Mary Cohr Clarifying Mati ajută la reglarea producției de ulei de la nivelul tenului, strânge porii dilatați și reduce efectul de luciu puternic în zona T. Pentru un ten gras și cu suprafețe de deshidratare folosiți crema Moisturising Essences.

- Alegerea unei creme hidratante poate fi una destul de dificilă având în vedere multitudinea de produse de pe piață, însă cremele hidratante din gama Mary Cohr au o textură cremoasă care este menită să lumineze, să absoarbă în totalitate, să protejeze și nu în ultimul rând să hidrateze. Acestea nu au parabeni.

- Pielea sensibilă ne dă bătăi de cap deseori pentru că este destul de pretențioasă și nu acceptă orice produs. MultiSensitive Cream de la Mary Cohr vine în ajutor pentru că este îmbogățită cu ingrediente active naturale, cu proprietăți excepționale care protejează pielea de stres sau de factorii dăunători și izolează epiderma de agresiunile externe, astfel că pielea devine mai moale, iar confortul se restaurează. 

Gama de creme Mary Cohr este completată cu produse destinate îndepărtării machiajului sau impurităților. Astfel că demachiantul Mary Cohr curăță perfect pielea, fiind conceput un ingrediente cu efect de albire care hrănesc, curăță și hidratează, toate acestea datorită vitaminei C și melanoxilului. 

Așadar, pentru a beneficia de cele mai bune ingrediente și produse, Mary Cohr te invită să descoperi adevărata frumusețe și îngrijire.
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Ultimele articole


Cicatricile post acneice sunt o problemă?

Cicatricile post acneice

Acneea este afecţiunea pielii care de cele mai multe ori da bătăi de cap şi după vindecarea ei, rămânând semne inestetice, mai ales dacă nu am putut să rezistăm tentiei de a traumatize leziunile.

Îngrijeşte-ţi pielea în funcţie de tipul de ten !

Ingrijirea tenului

În general găsim foarte multe sfaturi în legătură cu îngrijirea tenului şi a pielii. Cu siguranţă şi tu ai folosit foarte multe produse cosmetic de la diferite branduri şi ai încercat tehnici cosmetice diferite în multe saloane de înfrumuseţare.

Obţine un bronz perfect şi uniform fără niciun efort!

Obţine un bronz perfec

Multe femei preferă bronzul natural în defavoarea celui artificial, însă toate ar trebui să ştie că expunerea necorespunzătoare şi prelungită la razele soarelui creşte foarte mult riscul apariţiei cancerului piele.

Colagenul principalul răspunzător de îmbătrânirea prematură

Despre colagen

Colagenul este substanţa care constituie 75% din pielea umană. Din punct de vedere structural, acesta echivalează cu baza tenului şi a sănătăţii sale, motiv pentru care contribuie foarte mult la structurarea tegumentului.

5 trucuri ca să scapi rapid de punctele negre

Foarte multe femei tânjesc după un ten luminos, proaspăt și fără imperfecțiuni, însă de cele mai multe ori ne este destul de greu să obținem un ten perfect.

Cele mai bune creme pentru tenul gras

Cele mai bune creme pentru tenul gras

Tenul gras este total diferit față de tenul uscat pentru că, dacă cel uscat necesită hidratare, cel gras, secretă foarte mult sebum care poate bloca porii, iar acest lucru duce la apariția coșurilor sau a punctelor negre.