Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Macadamia Natural Oil

Macadamia Professional a fost înființată în 2009 pentru a aborda una dintre provocările de bază ale părului frumos: părul uscat și imposibil de gestionat. Aşadar, prin puterea uleiurilor de macadamia și a celui de argan, aceste produse hrănesc firele din interior spre exterior, reduc riscul căderii, lăsând părul mai sănătos decât înainte.

Macadamia Natural Oil este o linie de produse profesioniste, destinate îngrijirii părului care combină uleiul de macadamia cu uleiul de argan, două produse naturale și extrem de valoroase care ajută la întinerirea părului, conferindu-i strălucire, sănătate și suplețe. Utilizate de foarte multe saloane profesionale, Macadamia Natural Oil este unul dintre cele mai bine păstrate secrete de frumusețe din întreaga lume. Pentru repararea părului deteriorat, se recomandă Macadamia Healing Oil Treatment care este perfect pentru hrănirea, uniformizarea și extinderea culorii, ducând la păstrarea unui păr complet hidratat.

Produse profesionale Macadamia 

Uleiul de păr Macadamia vindecă părul de afecțiunile suferite, fiind un tratament terapeutic pentru toate tipurile de păr, dar în mod special pentru cel uscat, deteriorat și casant. Astfel, după utilizare, părul devine mai mătăsos, hrănit și hidratat. Macadamia Natural Oil este un ulei care se mândrește cu o combinație perfectă de uleiuri valoroase, cum ar fi: uleiul de macadamia și cel de argan, ceea ce înseamnă că acesta va fi absorbit instantaneu de către păr, întinerindu-l miraculos. De asemenea, acest tratament oferă protecție împotriva razelor UV, apără părul de arsurile solare, reducând timpul de uscare al părului cu 40-50%. Mod de utilizare: se aplică o cantitate mică de ulei pe părul umed sau uscat, iar cu ajutorul unui pieptene se distribuie uniform.

Șamponul Macadamia este conceput special pentru a întineri părul și pentru a-l proteja, fiind creat mai ales pentru părul uscat sau degradat. Acesta nu conține parabeni sau sulfați, curăță blând părul tratat chimic, îl protejează de umezeală și de acțiunile dure ale mediului. Se aplică de la rădăcină spre vârf, se masează, apoi se clătește bine, cu apă călduță sau rece. Apa fierbinte dăunează deoarece usucă scalpul și distruge părul. 

Uleiul de Macadamia, extrem de benefic pentru fiecare tip de păr, reface celulele moarte, este indicat în cazul iritațiilor sau rănilor de la nivelul pielii capului, hidratează și catifelează, reface și întărește firul de păr, fiind alegea perfectă pentru un păr cu fir subţire sau uscat. Uleiul de Macadamia este bogat în acizi grași și antioxidanți, nu lasă urme de grăsime pe haine și este ideal pentru menținerea unui look proaspăt. Acesta este extrem de benefic și în cazul părului gras pentru că previne căderea acestuia, catifelează, hidratează și hrănește, lăsând părul ușor de aranjat. Nucile de macadamia sunt bogate în vitaminele B2, B3 și B6, iar uleiul este absorbit în totalitate de firele de păr. 

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Ultimele articole


Greşelile pe care le faci când foloseşti placă de par!

Cum sa folosesti placa de par

Placa de îndreptat părul există în trusa de îngrijire a multor femei, transformându-se pentru unele intr-un obiect indispensabil. Totuşi, chiar daca o folosesc foarte des, nu înseamnă că o folosesc şi corect, generând ruperea şi degradarea firului de par.

Miracole pentru ten şi corp

Miracole pentru ten şi corp

Încă din cele mai vechi timpuri, atât tenul cât şi pielea corpului a avut nevoie de o îngrijire specială, aşa că doamnele şi domnişoarele au început să folosească în diferite dorme unturi şi uleiuri naturale pentru întreţinerea tenului şi a pielii.

Tot ce trebuie să știi despre balsamul de păr

balsam de par

Balsamul ar trebui ales și în funcție de structura părului, așadar fie că avem părul creț, deteriorat sau lipsit de vitalitate, acest produs ne scoate din încurcătură de cele mai multe ori.