Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

L'Oréal Professionnel

L'Oréal Paris este o companie franceză, veche de peste 100 de ani în industria frumuseții, care combină cea mai recentă tehnologie cu cea mai mare calitate, rezultând în final un brand de frumusețe care îndeplinește toate calitățile unui produs de succes. L'Oréal Paris este un adevărat brand de frumusețe la nivel mondial cu foarte multe produse internaționale de renume. Pentru fiecare dintre noi, L'Oréal Paris a ajuns un adevărat cult care ajută femeia și nu numai să îmbrățișeze frumusețea unică, consolidându-și în același timp și încrederea în sine. 

Produse pentru toată lumea

Fiind cel mai mare brand din lume în ceea ce privește îngrijirea și frumusețea, L'Oréal și-a luat angajamentul să ofere o tehnologie de neegalat în cercetare, inovare și produse de înaltă calitate pentru femei, bărbați, dar și copii. Acest brand se dedică în special diversității, oferind produse pentru toate vârstele. Printre celebritățile care au încercat produsele L'Oréal se numără: Diane Keaton, Eva Longoria, Laetitia Casta, Blake Lively, Karlie Kloss, Freida Pinto, Julianne Moore, Jennifer Lopez, Lara Stone, and Doutzen Kroes. 

Marca L'Oréal cuprinde patru mari categorii de produse de înfrumusețare, cum ar fi: produse de colorare a părului, cosmetice, produse pentru îngrijirea părului, dar și de îngrijire a pielii. Toate acestea sunt incluse în brand-uri cunoscute la nivel mondial. 

L'Oréal - „Pentru că meriți!”

Povestea începe cu legendara frază: „Pentru că meriți!”, devenind punctul de reper al produsului și făcând referire în mod special la creșterea încrederii de sine, „pentru că meriți” cele mai bune produse de frumusețe de pe piață.

Vopseaua de la L’Oreal Paris Professional este mai mult o artă, astfel, încă din 1973, brandul oferă o strălucire extraordinară a părului, făcându-l mult mai luminos, iar culoarea durează. Rezultatul final al colorării este unul spectaculos, profund și intens, de nuanţe bine alese. 

L'Oréal Excellence Crème pentru părul blond este alegerea perfectă pentru o nuanță cât mai apropiată de cea a părului natural. De asemenea, Excellence Crème vine și cu un tratament de protejare a părului. Blondul obținut este uniform și strălucitor, iar părul nu își pierde din luciu după fiecare spălare. Pentru firele albe, vopseaua L'Oréal Excellence Crème este excelentă pentru o acoperire perfectă. Aceasta vine cu o paleta de 30 de nuanțe, de la un blond natural până la șatenul rafinat și roșcatul seducător.

L'Oréal Preference Ombre este alegerea ideală pentru un look fashion, inspirat. Astfel că vârfurile mai deschise, iar rădăcinile mai închise reprezintă noua tendință în materie de fashion în rândul vedetelor și nu numai. Colorarea părului de acasă a devenit acum mult mai simplă prin intermediul acestui produs. 

Vopseaua L'Oréal Majirel are o consistență cremoasă, fiind ușor de aplicat, păstrându-și prospețimea și delicatețea pentru un timp îndelungat. Aceasta conferă nuanțe extrem de plăcute și pigmentate, care acoperă în totalitate, iar părul își păstrează rezistența.

Pe lângă toate aceste produse de păr excelente, L'Oréal Paris oferă și o gamă de cosmetice complete care are grijă de fiecare tip de piele. Fondul de ten de la L'Oréal Paris este esențial pentru o rutină zilnică de machiaj deoarece acoperă perfect, uniformizează și luminează tenul. De asemenea, acesta maschează toate semnele de oboseală, fiind ideal în orice moment al zilei.

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Ultimele articole


Întreţinerea culorii părului pe timp de vara

Intretinerea parului pe timp de vara

Pe timp de vara, pielea, la fel că şi tenul au nevoie de o îngrijire specială. Întotdeauna ele trebuie să fie principalul tău punct de preocupare, mai ales vara.

Tratamente miraculoase pentru părul deteriorat

Tratamente miraculoase pentru par

În fiecare zi ne solicităm părul la maximum, folosind placă de par, ondulatorul, usatorul de par, bigudiurile sau chiar uscătorul de par. Toate aceste lucruri ne afectează părul mai mult sau mai puţin şi diminuează sănătatea părului,

10 trucuri și sfaturi pentru îngrijirea părului

Trucuri si sfaturi

Toate femeile sunt preocupate să aibă un păr cât mai frumos și din acest motiv apelează la diferite trucuri sau ritualuri de frumusețe pentru că îngrijirea părului ar trebui să ne preocupe pe toate.

Cele mai bune vopsele de păr fără amoniac in 2017

vopsele de păr fără amoniac

Îngrijirea părului și obținerea unei nuanțe potrivite poate de cele mai multe ori deteriora părul, de aceea este necesar să folosim mai mult ingrediente naturale și să le evităm pe cele care au foarte multe substanțe chimice

Top 4 vopsele de păr profesionale

Vopsea de par profesionala

Părul reprezintă cel mai frumos accesoriu al unei persoane, dar și o armă seducătoare, așa că aspectul lui trebuie să fie impecabil dacă dorim să atragem toate privirile.