Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Lancôme

Lancôme este o marcă de parfumuri de lux și cosmetice, distribuite la nivel internațional și apărută încă din 1935. Lancôme face parte din divizia de produse L'Oréal care este societatea mamă, ce oferă îngrijire pielii, parfumuri și machiaj profesional. 

Numele „Lancôme” provine de la castelul de Lancosme, în timp ce trandafirii din zonă au inspirat compania pentru a-și alege ca simbol un singur trandafir. De asemenea, brandul este reprezentat de actrițe, top modele, make-up artiști și parfumieri.

Parfumuri Lancôme de lux pentru toate gusturile

Lancôme propune o gamă variată de parfumuri cu arome deosebite ce îți inundă sufletul cu miresme dintre cele mai fine. „La vie est belle”, adică viața e frumoasă ne transmite parfumul cu același nume care depășește limitele. Lancôme te invită să-ți trăiești viața pe aripile frumuseții, fiind parfumul eleganței și al feminității. Cu alte cuvinte, acesta este parfumul care îți face viața mai frumoasă. La vie est belle introduce o nouă poveste olfactivă, creată din cele mai fine și naturale ingrediente, fiind o interpretare modernă al parfumului oriental. Acesta combină eleganța irisului cu puternicul Patchouli și dulceața unui amestec gurmand, care te îmbie să-ți trăiești viața pe cele mai înalte culmi ale frumuseții. 

Pe lângă faptul că „Viața este frumoasă”, Lancôme propune și un parfum magnific delicat și rafinat. Așadar, Lancôme Magnifique este un parfum floral-lemons, cu note de mosc, dedicat rafinamentului și eleganței doamnelor și domnișoarelor. Semnat de Olivier Cresp si Jacques Cavallier, parfumul este un simbol al eleganței, efervescenței și pasiunii datorită roșului puternic al parfumului amestecat cu frumusețea și senzualitatea femeilor. 

Un diamant al frumuseții este și parfumul Lancôme Tresor Nuit, cu note de pară, mandarine, bergamotă, nuanțe florale de trandafir negru, orhidee, căpșuni și fructul pasiunii. De asemenea, notele de bază ale parfumului sunt: vanilia, caramelul, cafeaua, tămâia, pralinele, litchi, papirus și patchouli. Acesta este un adevărat diamant olfactiv pentru că este inspirat din „Tresor-ul” clasic, șlefuit, cu șaptezeci și cinci de fațete, simbolizând fenomenul ceresc „diamantul negru”. Parfumul Lancôme Tresor Nuit este alegerea potrivită, în mod special seara, acesta este o atracție magică, ce pune în evidență seducția, fiind ideal la întâlnirile romantice.

Așadar, parfumurile Lancôme pentru femei scot în evidență grația franțuzească, fiind preferate de mii de femei din întreaga lume. Pășește pe drumul frumuseții, doar cu Lancôme!

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)