Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Juliette Armand

Juliette Armand a fost deschisă într-o perioadă a industrializării, când totul avea o amprentă impersonală, prin urmare, nu după mult timp, aceasta a devenit o companie personalizată. Produsele Juliette Armand au fost create pornind de la premisa că frumusețea nu durează o veșnicie.

După câteva cercetări ample în laboratoare, specialiştii din echipa Juliette Armand au realizat o gamă de produse profesionale, de o calitate superioară, adaptate fiecărui tip de ten, care au capacitatea de a opri timpul în loc. Astfel, aceste produse sunt concepute special pentru a obține zâmbetul și încrederea clientelor care le utilizează. 

Tinerețe fără bătrânețe cu produsele de la Juliette Armand

Cosmeticele Juliette Armand oferă o linie bazată pe ingrediente inovatoare și tehnologie, care oferă formule de frumusețe ce sunt în conformitate cu tendințele mondiale în cosmetică și cele mai recente progrese științifice. În acest context, toate produsele sunt sigure deoarece nu conțin parabeni, ci doar ingrediente naturale care nu încarcă tenul și îi permit să respire. Așadar, o linie completă de produse profesionale care oferă o metodă nouă de îngrijire și frumusețe. 

Prin utilizarea acestor produse, operațiile estetice nu vor mai fi o necesitate pentru că Juliette Armand atenuează cu succes liniile fine și ridurile vizibile, făcând pielea să devină mult mai elastică și revitalizantă. Amestecul puternic de peptide și ingrediente care acționează prin inhibarea liniilor fine și a ridurilor evită apariția lor pe viitor și oferă de asemenea soluții eficiente în prevenirea îmbătrânirii cauzate de expunerea la radiațiile UV.

Tratamentul facial Juliette Armand luminează pielea, făcând-o uniformă, stimulând reînnoirea celulelor, hidratând în profunzime și nu în ultimul rând, conferindu-i un aspect plăcut. Sunt patru pași de parcurs pentru ca acest tratament să aibă efectul dorit:

1. Peeling-ul care ajută ca ingredientele să pătrundă în piele, ajută la îmbunătățirea texturii și îndepărtarea celulelor moarte;

2. O mască ce se aplică pentru hidratare și fermitate;

3. Serul care încetinește contracțiile mușchilor feței, responsabili pentru ridurile de expresie. De asemenea, reduce pungile de sub ochi și previne pierderea elasticității;

4. Iar serul Chronos umple ridurile și liniile fine. Acest tratament conține un complex unic anti-îmbătrânire și acid hialuronic, ce umple ridurile și liniile fine. Această etapă este urmată de aplicarea cremei Juliette Armand care hidratează pielea, conferindu-i strălucire instantaneu. 

Produsele Juliette Armand au un miros plăcut, un efect puternic anti-rid și hidratant, făcând pielea ca de zeiță. În cazul în care se aplică make-up pe față, tenul își va păstra vigoarea și prospețimea.

Rezultatele sunt vizibile imediat, iar pielea va deveni mai tânără, mai relaxată și mai strălucitoare.

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Ultimele articole


Cicatricile post acneice sunt o problemă?

Cicatricile post acneice

Acneea este afecţiunea pielii care de cele mai multe ori da bătăi de cap şi după vindecarea ei, rămânând semne inestetice, mai ales dacă nu am putut să rezistăm tentiei de a traumatize leziunile.

Iată cum poţi scapă de vergeturi!

Iată cum poţi scapă de vergeturi!

Această este una dintre cele mai mari probleme estetice, cea mai des întâlnit, dar şi cea mai greu de rezolvat. Vergeturile sunt una din problemele estetice cele mai frecvente, dar şi mai greu de rezolvat

Ţine cont de aceste sfaturi şi vei întineri cu 5 ani!

Totul despre ingrijirea tenului

Indiferent cât de mult ne-am dori să facem asta, nu putem da nicicum timpul înapoi. Femeile ar face orice pentru a arata bine o perioada mult mai lungă de timp şi pentru a întârzia primele semne ale îmbătrânirii.

Totul despre cremele BB

Totul despre cremele BB

Cremele Beauty Balm sau Blemish Balsm reprezintă o inovaţie şi au reuşit să cucerească Orientul, transformându-se într-un nou fenomen cosmetic în industria frumuseţii.

Ingrijirea tenului la adolescenti

Ingrijirea tenului la adolescenti

Adolescenţa este o perioada foarte frumoasă, cu multe provocări de toate felurile. Într-adevăr, adolescenţa este o perioada prin care trece orice persoană, o perioada a curiozităţilor şi a provocărilor.

Acneea la adulţi. Prevenire, cauze şi tratamente

Acneea la adulţi

De-a lungul vremii au apărut tot felul de mituri referitoare la acnee, cele mai multe dintre ele fiind considerate eronat corecte. Principalul mit care apare în rândul oamenilor este faptul că pubertatea este momentul în care apare acneea.

Zona gâtului şi a decolteului îţi trădează vârsta

Zona gâtului şi a decolteului

Îngrijirea pielii se efectuează mai intensiv odată cu trecerea anilor. Dacă de ten avem suficientă grijă, este nevoie să face acelaşi lucru şi cu pielea sensibilă a gâtului şi a decolteului deoarece acestea trădează de cele mai multe ori vârstă

Totul despre acnee – cauze, prevenire, tratament

Totul despre acnee

Principala regulă a frumuseţii este cu siguranţă un ten curat, luminos care poate respira în voie.

Tu ştiai care sunt efectele vitaminelor din cosmetice?

efectele vitaminelor din cosmetice?

Femeile au în general tendinţa de a cheltui foarte mulţi bani pe produsele cosmetice, tocmai pentru că acestea promit că le vor face să arate radiante, frumoase şi tinere mereu.

Colagenul principalul răspunzător de îmbătrânirea prematură

Despre colagen

Colagenul este substanţa care constituie 75% din pielea umană. Din punct de vedere structural, acesta echivalează cu baza tenului şi a sănătăţii sale, motiv pentru care contribuie foarte mult la structurarea tegumentului.