Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Ingrijire picioare

Creme si produse profesionale specifice pentru ingrijirea, hidratarea sau curatarea picioarelor.

Femeile sunt mult mai predispuse decât bărbații la afecțiuni la nivelul picioarelor. Acestea apar fie din cauza faptului că încălțămintea nu este una corespunzătoare, fie din cauza faptului că îngrijirea nu se efectuează corect.

Picioarele trebuie îngrijite atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al sănătății. În cazul în care și-au făcut apariția diferite probleme la nivelul picioarelor, cum ar fi: călcâiele crăpate, deshidratarea, mirosul neplăcut, bătăturile sau picioarele umflate, este necesar să acordăm în acest caz mai multă atenție îngrijirii.

După ce am făcut o baie călduță la picioare, atunci ar fi indicat să ne ocupăm de îngrijirea lor, astfel încât, atunci, călcâiele se mai înmoaie și poate fi folosită o piatră ponce pentru a scăpa de celulele moarte. După ce acest lucru a fost realizat, este vital apoi să folosim o cremă hidratantă pentru picioare sau o loțiune pentru că acestea vor repara pielea crăpată. Având efecte emoliente, aceste produse catifelează instant și reîmprospătează picioarele obosite.

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)