Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Givenchy

Lansat încă din 1952, Givenchy este un brand foarte recunoscut la nivel mondial și unul dintre cele mai mari de pe piața franceză datorită bogatei experiențe în haute couture, vestimentație, cosmetice și bineînțeles, arome. Acest brand a creat de-a lungul timpului în jur de 200 de parfumuri atât pentru femei, cât și pentru bărbați, fiind o casă veche de parfumuri deoarece primul apărut a fost în 1957. 

Parfumurile pentru femei sunt concepute pentru a exprima o gamă largă de emoții, ce combină atât feminitatea, cât și îndrăzneala. Acestea se află la granița dintre vis și rafinament, iar parfumurile pentru bărbați, lansate încă din 1959 propun o versiune relaxată și elegantă ce exprimă dinamism, fiind destinate în mod special oamenilor activi. 

Givenchy atât pentru ea, cât și pentru el

Parfumul Givenchy pentru femei exprimă eleganță, delicatețe și prospețime. Givenchy very irresistible este un parfum ce a combinat elegant tradiția stilului francez cu energia stilului american. Cu un moros plăcut de trandafiri și anason, acesta s-a departajat de aromele florale tradiționale, creând un stil vibrant, strălucitor și captivant. Modern și irezistibil, acest parfum a fost creat din cinci tipuri de trandafiri. Astfel că frumusețea și încrederea de sine se obţin mai ușor cu ajutorul parfumului fermecător Givenchy Very Irresistible.

Natura dualistă, Ange ou Demon (înger și demon) relevă noi sentimente: mister, versatilitate și seducție. Compoziția sa orientală redă o atitudine inocentă și senzuală în același timp, având o prospețime ce este dată de notele de mandarin, chimen alb și șofran, apoi deschide calea spre esențele florale, cum ar fi: aromele de crin, orhidee și ylang-ylang. De asemenea, notele lemnoase de trandafir și stejar conferă senzualitate, pasiune și prospețime. 

Givenchy Gentleman a apărut în 1975, iar scopul său a fost încă de pe atunci crearea unei imagini masculine, elegante, ce emană încredere încă de la prima vedere. Parfumul este întruchiparea eleganței, creând senzația de încredere și seducție, ce combină vigoarea și caracterul datorită amestecului de tarhon și scorțișoară. 

Givenchy este exprimarea unui stil franțuzesc, ce are misiunea de a învălui trupul și de a exprima personalitatea. Sticlele parfumurilor sculptate armonios și elegant exprimă finețe și stil, iar aroma este inconfundabilă.

Hubert de Givenchy și Audrey Hepburn au combinat armonios eleganța franceză cu stilul american, rezultând o creație modernă și sofisticată. Amprentele olfactive ale parfumurilor Givenchy sunt unice pentru că se adresează senzualității, rafinamentului și eleganței, determinându-te să te scufunzi cu temei în arome lemnoase și note florale, ce învăluie trupul în mister. Parfumurile marca Givenchy sunt singurele accesorii pe care le poți purta atunci când le folosești deoarece oferă o strălucire divină ce răsfaţă corpul cu arome voluptoase pentru a spori senzualitatea. 

Aromele prețioase, de lux persistă mult timp, fiind o creație amplă, originală și cu un caracter individual ce formează o contopire strălucitoare. Parfumurile pot fi comandate și online, simplu, fără prea multe bătăi de cap. Shop online!

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Ultimele articole


Parfumuri seducătoare pentru o primăvară excepțională

Pafumuri seducatoare

Parfumurile erau considerate odinioară o amprentă sugestivă a eleganței și a luxului, fiind purtate mai ales de către persoanele din înalta societate.